FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cea mai tare reacție după transferul lui Stanciu: "Steaua umblă acum precum autobuzul cu șoferul beat! O măcelăream dacă nu era el, 0-0 tot făceam" :D

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 10:21

Valeriu Iftime prinde curaj după ce Steaua a rămas fără Nicolae Stanciu, vândut pentru aproape 10 milioane de euro la Anderlecht. 

Patronul moldovenilor crede că echipa sa poate face o surpriză pe 8 septembrie, când va întâlni Steaua în sferturile de finală ale Cupei Ligii. 

"Cu Steaua mi-e frică! Deși fără Stanciu e ca o muscă fără cap. I s-a stricat cutia de viteze! În meciul cu noi, dacă nu era Stanciu îi măcelăream pe steliști, măcar 0-0 tot făceam. 

Fără el, umblă precum autobuzul cu șoferul beat. Cei de la Steaua nu l-au dat de plăcere, l-au dat de nevoie pentru că aveau nevoie de bani", a comentat Iftime la Dolce.

Steaua s-a impus la Botoșani, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Florin Tănase și Hamroun. 

7 înfrângeri
în 7 meciuri are FC Botoșani cu Steaua din 2013 până în prezent, golaveraj 4-18

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
iobag
iobag  •  30 August 2016, 18:08
Postat de dinamo_fan pe 30 August 2016, 13:36

exact de meciuri importante pe final de campionat vorbeam si eu - Steaua Botosani acum 2 sezoane, penultima etapa am impresia. Blaturile evidente le uitati rapid de tot. Dar stai linistit ca ce a fost la Cluj sezonul trecut tot blat s-a numit. Iar sezonul asta e de ajuns sa vezi golul marcat de Tanase.

Din comentariul tau despre cele mai importante meciuri cel mai important e ca tii minte meciurile stelei mai bine decat meciurile echipei tale. Memoria e incarcata de meciuri in europa, nu de meciuri cu botosani. Ala e derbyul vostru

dart
dart  •  30 August 2016, 17:26
Postat de genius pe 30 August 2016, 15:36

Ce ai cu morții, fraiere ?!

Daca ai fi reusit sa citesti restul comentariile, te-ai fi prins de "aroganta" ba fraiere!

genius
genius  •  30 August 2016, 15:36
Postat de dart pe 30 August 2016, 14:27

babaetz... gata m-ati convins... Leicester a castigat titlul anul trecut blatuind toate meciurile. Sunt sigur de asta acum! Toate echipele au stat *** in fata lor. Precis mafia pariurilor. Rusine Dinu Patriciu!

Ce ai cu morții, fraiere ?!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează