FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

Cei 4 fantastici » Ei sunt "Backstreet Boys varianta de Constanța”: au fost piese de bază în trupa lui Hagi

Țucudean, Nedelcu, Roșu și Casap, relaxați pe malul mării +5   FOTO
Țucudean, Nedelcu, Roșu și Casap, relaxați pe malul mării

Articol de , , - Publicat marti, 16 mai 2017 00:00

Țucudean, Nedelcu, Roșu și Casap sau "Backstreet Boys varianta de Constanța", cum a glumit atacantul, au fost piese de bază în trupa lui Hagi.

Gică Hagi a demonstrat că are ochiul format atât în privința jucătorilor crescuți în Academia sa, cât și în privința celor pe care i-a transferat în pauza de iarnă.

Dacă Nedelcu și Casap sunt produsele Academiei, Roșu și Țucudean au fost aduși în acest an pentru a întări lotul.

Celor patru încă nu le vine să creadă că au reușit un lucru considerat aproape imposibil la începutul campionatului, dar strigă ori de câte ori au ocazia "Campionii, campionii!" și nu se dezlipesc de medaliile primite.

George Țucudean - 26 ani, atacant

  • A venit sub comanda lui Hagi în luna martie. A refuzat alte oferte din străinătate întrucât ideea de a se lupta la titlu cu Viitorul i s-a părut mai atrăgătoare.
  • Golul din remiza cu FCSB, 1-1, din returul play-off-ului, i-a relansat pe constănțeni în lupta pentru campionat. Înaintea partidei-cheie, cum o consideră dobrogenii, Viitorul se afla la 3 puncte de primul loc, ocupat de roș-albaștri, iar golul lui George le-a adus un punct vital, împiedicându-i în același timp pe rivali să se distanțeze.
  • Arădeanul consideră că sentimentele de a câștiga campionatul cu actuala sa echipă nu se compară cu cele de când l-a câștigat cu FCSB: "Să câștig cu Viitorul a fost mult, mult mai important, la titlul ăsta mă pot bucura cu adevărat. Am avut emoții mari pentru că suntem o echipă tânără, fără cine știe ce experiență, dar important a fost că aici suntem o familie!".
  • E cotat la 1.700.000 de euro.

Neluț Roșu - 23 ani, mijlocaș

  • După mai multe experiențe la echipe din Liga 1 precum Chiajna, CFR Cluj sau FC Botoșani, a plecat de la Concordia pentru a evolua la Viitorul. A devenit titular indiscutabil în formația constănțeană, descătușându-se după ce a dat grijile retrogradării pentru emoțiile câștigării campionatului.
  • Este singurul jucător pe care Hagi a plătit o sumă de bani, mai exact 30.000 de euro. A fost adus în pauza competițională din iarnă, fiind văzut drept înlocuitorul lui Răzvan Marin. Acesta din urmă a fost transferat la Standard Liege pe 1,8 milioane de euro.
  • Fotbalistul crede că cel mai mare noroc al său a fost să ajungă să fie antrenat de Hagi: "Nici nu pot descrie ce simt, doar știu că sunt cel mai fericit! Sper ca și sezonul viitor să facem o figură frumoasă. Ce am învățat de la domnul Hagi în câteva luni nu am învățat în 4 ani petrecuți în Liga 1!".
  • E cotat la 700.000 de euro.

Dragoș Nedelcu - 20 ani, mijlocaș

  • Viitorul se poate despărți în această vară de Benzar, Coman și Nedelcu. Dragoș a fost dorit și de Becali la FCSB, dar mijlocașul crescut în Academie așteaptă oferte din străinătate.
  • Hagi a mărturisit că plecarea lui Nedelcu nu reprezintă o îngrijorare: "Nu am nicio problemă dacă pleacă mâine Coman, Nedelcu sau Benzar. Sunt alţii în spatele lor care abia așteaptă să le ia locul".
  • Dragoș mărturisește că odată cu câștigarea titlului i s-a împlinit un vis: "Eu cred că încă visez, o să am nevoie de câteva zile să realizez că e adevărat că am scris istorie. Era tot ce îmi doream mai mult".
  • E cotat la 1.000.000 de euro.

Carlo Casap - 18 ani, mijlocaș

  • A fost remarcat de Hagi de când avea 12 ani și evolua la Poli Timișoara, iar de la 14 ani este în curtea dobrogenilor. "Regele" l-a apreciat în primul rând pentru driblingurile pe care le reușește. Alături de Florinel Coman, Carlo este considerat o mare speranță a Viitorului.
  • Casap încă nu realizează că echipa sa a reușit să câștige titlul: "Se spune că visele devin realitate și că dacă îți dorești ceva cu adevărat se întâmplă. Am momente în care stau și mă gândesc la ce am realizat și mă bufnesc lacrimile și îmi apare zâmbetul de fericire în același timp!".
  • E cotat la 300.000 de euro.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Mai 2017, 12:43

Bravo lor , bravo lui Hagi , a scris istorie ca fotbalist ,o scrie acum ca antrenor -antreprenor. Poate ar reusi si altii ,dar Hagi nu depinde de nimeni. El face totul ,nu este ingradit ,nu-i striga nimeni : " baga-l pe x,y". Nu-i pot ierta sovinismul ,s-a purtat urat cu Brandan ,dar nimeni nu e perfect.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează