FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - VIITORUL 3-3

Cel mai frumos meci din 2018 l-a încântat pe Mangia: "I-am felicitat pe cei de la Viitorul, dar și pe jucătorii mei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 22:56

Devis Mangia, antrenorul celor de la U Craiova, s-a arătat mulțumit de egalul de pe teren propriu cu Viitorul, scor 3-3, și și-a felicitat jucătorii.

"Cred că puteam să învingem, pentru că am avut mai multe șanse de a marca, dar e important să jucăm un astfel de fotbal. Cel mai bun lucru în astfel de meciuri e ca fiecare să-și facă treaba pe postul lui.

I-am felicitat pe jucători pentru că au făcut un meci foarte bun. Vreau să felicit și fotbaliștii Viitorului pentru că e nevoie și de ei pentru un meci spectaculos cum a fost acesta", a declarat Mangia la Look TV.

"A fost un spectacol frumos. Cred că toată lumea care s-a uitat la acest meci s-a bucurat de fotbal. Nu mă mulțumește acest egal, trebuia să luăm cele trei puncte pentru a rămâne pe locul 3. Acea perioadă urâtă din trecut m-a întărit, criticile mi-au prins bine. Trebuie să rămân modest, acum sunt pe drumul cel bun. Se pare că mie mi-a priit că am fost lăsat în tribună. Am mai avut o perioadă așa cu domnul Cârțu când m-a lăsat în tribune și când am revenit am marcat" Alex Băluță, marcator a două goluri

U CRAIOVA - VIITORUL 3-3  

-->>> VIDEO / TEXT!

Au marcat: Mitriță 24, A. Băluță 45+1, 57 / Cicâldău 15, C. Ganea 46, 55

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Aprilie 2018, 08:37

”Cel mai frumos meci” a fost posibil datorită apărărilor comice ale celor două echipe și sumedeniei de pase greșite ale jucătorilor lui Hagi, cu Ianis în frunte. Și, bineînțeles, premiul de frumusețe l-a luat tot nea Marcel. Cu degetul...

albalbastru72
albalbastru72  •  29 Aprilie 2018, 01:27

Nu stiu de cite ori trebuie sa inscriem ca sa compensam stingaciile lui Calancea.

pepeci
pepeci  •  29 Aprilie 2018, 00:59

Frumos meci! Ma bucur foarte tare ca am putut sa asist la acest spectacol! Daca vom juca asa in finala cupei vom manca adversarul, bineinteles, fara Calancea in poarta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close