FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cel mai în formă jucător din Liga 1 povestește cum a ratat transferul la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 17:48

Florin Cernat (35 de ani), golgheterul la zi al Ligii 1 și al Viitorului, cu 4 reușite în tot atîtea meciuri, a povestit cum a ratat în această vară transferul la Steaua.

"Nu s-a dorit venirea mea la Steaua, cu această impresie am rămas eu. Am discutat atunci doar cu Mirel, iar apoi a rămas așa, nici da, nici nu. Am decis să merg pe drumul meu. Am făcut o alegere foarte bună că am mers la  Viitorul.

Steaua va avea o misiune grea la Belgrad, Partizan a cîștigat multe meciuri acasă cu ajutorul publicului. Steliștii trebuie să fie pregătiți în primul rînd mental. Hamroun e cel mai bun de la Steaua acum, în ultimele meciuri a jucat bine și a marcat. El evoluase bine și la Galați, și în Turcia", a spus Cernat la Dolcesport.

500.000 €e cotat Cernat, conform site-ului transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  03 August 2015, 21:47
Postat de vladutz13 pe 03 August 2015, 21:12

Mda, cel mai in forma jucator din Romania nu a jucat nimic cu Botosaniul si Dinamo.... nu mai hiperbolizati inutil!!! Are executii, are viziune, dar nu are constanta, nici nu ar avea cum la varsta asta.

Mai degraba nu are cu cine juca din cauza tacticii. Cu mingile bubuite de fundasi in fata catre nimeni...nu are cum

vladutz13
vladutz13  •  03 August 2015, 21:12

Mda, cel mai in forma jucator din Romania nu a jucat nimic cu Botosaniul si Dinamo.... nu mai hiperbolizati inutil!!! Are executii, are viziune, dar nu are constanta, nici nu ar avea cum la varsta asta.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  03 August 2015, 20:38

N-a ratat nici un transfer. Cand spui ca a ratat, implicit pretinzi ca Cernat A vrut cu trup si suflet acolo. In realitate el ar fi mers la steaua "trup", nu si "suflet", adica ar fi fost un contract probabil mai avantajos decat in alta parte in Romania, atata tot.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează