FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai nou transfer al lui Andone a plecat cu echipa în cantonament: "Sunt foarte fericit că sunt aici! Dinamo e un club mare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 09:20

Dinamo a plecat ieri în al doilea cantonament, în Slovenia, unde va sta până pe 13 iulie.

Sub comanda lui Ioan Andone se află și Maximiliano Oliva. Fundașul dreapta argentinian de 26 de ani a vorbit despre Dinamo și despre viitorul său.

"Sunt foarte fericit, Dinamo este o echipă mare. Vin din Argentina unde am câștigat trofee. Sper ca toate lucrurile să meargă în direcția bună. Dinamo este un club mare al României și sunt foarte fericit să fiu aici. Sper să dau tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa. Vreau să rămân aici, să joc multe meciuri și să dau cât mai mult pentru echipă.

Voi face tot ce este posibil pentru a rămâne aici. Sper să am parte de o perioadă frumoasă și să fiu fericit", a spus Oliva potrivit DolceSport.

În al doilea stagiu de pregătire, formația alb-roșie va avea 4 amicale, cu echipe puternice.

PROGRAM DINAMO:

3 iulie: Dinamo - Dinamo Moscova
6 iulie: Dinamo - Zorya Lugansk
9 iulie: Dinamo - NK Celje
11 iulie: Dinamo - Amkar Perm

Oliva a jucat în cariera sa la echipe precum River Plate, Tigre, Aris Limassol, Estudiantes și Crucero del Norte.

350.000 €este cota lui Oliva pe transfermarkt 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  02 Iulie 2016, 17:40
Postat de khal_37 pe 02 Iulie 2016, 15:14

Saracul asata repeta si el ce spun toti papagalii *** ajunsi la fcdb...cum mca vezi Doamne la ce club mare au ajuns ei, ce mari fotbalisti sunt ei sa ajunga aici. Vai mama voastra de desculti.

pai la fcsb nu au ce sa zica pentru ca e infiintata in liga 1 de doar 2 ani, timp in care a castigat doar un loc 2 :))))))))))))))))

deny74
deny74  •  02 Iulie 2016, 15:48
Postat de John Milne pe 02 Iulie 2016, 12:16

Mare da . Ai intrebat ce a castigat in ultimii 10 ani ? :))))))))))))))))))))

Ciocu mic obositule.Daca pui mintea ta la o vaca paste pe asfalt

khal_37
khal_37  •  02 Iulie 2016, 15:14

Saracul asata repeta si el ce spun toti papagalii *** ajunsi la fcdb...cum mca vezi Doamne la ce club mare au ajuns ei, ce mari fotbalisti sunt ei sa ajunga aici. Vai mama voastra de desculti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează