FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - FCSB, DUMINICĂ, 20:30, TV DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Cel mai periculos fotbalist al lui Sepsi, înaintea duelului cu FCSB: "Suntem pregătiți" » Cum se motivează jucătorii lui Suciu

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 15:42

Sepsi Sfântul Gheorghe a pierdut pe final jocul de la Concordia Chiajna, 1-2, unul pe care la un moment dat l-a avut în mână și așteaptă duminică vizita lui FCSB, vicecampioana României.

Attila Hadnagy a prefațat duelul cu echipa roș-albastră și a spus că Sepsi nu se teme de FCSB și va încerca să obțină un rezultat cât mai bun.

"A fost o săptămână foarte agitată pentru vestiarul nostru. Ne-am dus la Chiajna pentru toate cele trei puncte, am și avut 1-0, dar din păcate am pierdut un meci pe care nu aveam voie niciodată să îl pierdem. Ne-am pregătit bine în această săptămână, cred că suntem mai conștienți și mai responsabili.

Suntem pregătiți pentru meciul cu FCSB, o echipă care nu are nevoie de nicio prezentare. O formație bună, an de an se luptă pentru titlu și poate fără probleme să alinieze azi o garnitură în Europa League și o alta care să joace duminică cu noi.

Financiar stau cel mai bine. Dar suntem pregătiți și am făcut meciuri bune și cu alte formații de top, cu Viitorul, cu Craiova. Ar fi aur să scoatem punct sau puncte cu FCSB", a spus căpitanul Attila Hadnagy.

  • Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB se joacă duminică de la ora 20:30. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:31

Sa nu va puna o desaga de goluri la intrarea in stadion...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează