FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Cel mai slab antrenor din Derby de România » Flavius Stoican e ”căţeluş” în faţa Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 11:15

Înfrîngerea în faţa Stelei, 0-3, i-a adus lui Flavius Stoican un record negativ pe care cu siguranţă nu şi-l dorea în momentul în care a preluat-o pe Dinamo.

Ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor publică un material despre cifrele slabe ale tehnicianului în confruntările directe cu marea rivală. În cele patru meciuri disputate, Stoican a obţinut numai două egaluri, fiind primul antrenor dinamovist care nu cîştigă cel puţin un derby din patru încercări.

În mandatul lui Stoican, Dinamo a obţinut două remize cu Steaua, ambele cu scorul de 1-1, şi a înregistrat două înfrîngeri la scor, 2-5 şi 0-3.

Toate cifrele negative înregistrate de Stoican în faţa Stelei pot fi citite în ediţia tipărită a Gazetei Sportului şi pe platforma online Gazeta Digitală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:49
Postat de rozu pe 02 Noiembrie 2014, 19:33

se uita ca un 4-1 la pauza pentru Dinamo n'ar fi mirat pe nimeni... parca am revazut meciul cu aalborg! as fi tare curios sa vad ce'ar face maestrul galca cu lotul lui dinamo si stoican cu al stelei. oricum, infrangerile de'abia de'acum incolo vor veni peste capul stelei!

cam 2-4, si ei au mai avut o mare ocazie in afara primului gol, picat din senin si cand nu se mai astepta nimeni. da, in prima repriza, dinamo a dominat categoric. datele statistice sunt covarsitoare, trebuie sa fii maniac sa nu le recunosti nici pe ele. 4-6 la suturi spre poarta, 2-4 la suturi pe poarta, 3-8 la cornere, 2-4 la ocazii de gol, 48_52% posesia, etc. dar, cu un 1-0 miraculos, la pauza, in R2 meciul a fost echilibrat de steaua, cum necum, si apoi a profitat in min 80. maturitatea unei echipe mai versate si-a spus cuvantul, normal. una e sa ai 17, 18 ani, alta e sa ai 28, 30, sau 35 de ani, cat au unii de pe la steaua.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:43
Postat de reddogsv pe 03 Noiembrie 2014, 09:34

Statistica nu minte dar sa nu uitam la el are cel mai slab lot din toata istoria lui Dinamo si o incertitudine fara precedent la nivel financiar.! Reghecamp ce a reusit la Chiajna? Când a ajuns la Steaua a castigat campionatul avand in lot tot ce-i mai bun in Romania!

destul de adevarat.

reddogsv
reddogsv  •  03 Noiembrie 2014, 09:34

Statistica nu minte dar sa nu uitam la el are cel mai slab lot din toata istoria lui Dinamo si o incertitudine fara precedent la nivel financiar.! Reghecamp ce a reusit la Chiajna? Când a ajuns la Steaua a castigat campionatul avand in lot tot ce-i mai bun in Romania!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează