FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Cerul e albastru, pământul e rotund, Marius Șumudică anunță că pleacă de la Astra: "Dar sigur o las în cupele europene"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 12:22

Confirmând o tradiție de un an, Marius Șumudică a anunțat după 0-1 cu Genk că va pleca sigur de la Astra Giurgiu din vară, asta și pentru că mai mulți jucători vor să plece de la echipă. 

"Nu se pune problema să mai continui din vară, dar oricum am ieșit cu fruntea sus, ne-am făcut datoria. Am muncit cât am putut. Atât s-a putut.

Din păcate, suntem și o țară mică și în anumite momente nu suntem respectați. Am spus că aș semna dacă ar rămâne toți jucătorii. Din câte știu eu nu vor să rămână unii, nici conducerea nu mai vrea să-i oprească, iar eu nu vrea să o iau de la capăt.

Îmi este destul de greu și atunci este momentul să închei acest ciclu. Mi-e greu să mă despart de Astra, dar o să merg să creez o echipă și în altă parte. Cu siguranță voi lăsa Astra în cupele europene" a declarat Șumudică pentru TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Februarie 2017, 20:20
Postat de danut1971 pe 24 Februarie 2017, 15:50

felicitari astra! fcsbul a dormit

Dar FCD1948B ce-a facut? Ca acu` se fac 5 (cinci) ani de cand viseaza la Europa si... nimic.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Februarie 2017, 15:59

Cum se spune, a avut "bulan" destul! Cu West Ham a avut noroc cu Ling Jr. iar cu Zurich... ce sa mai vorbim! A fost un fel de... "la barza chioara". Dar cum nu intotdeauna sunt numai "vaci grase", urmeaza " vacile slabe", adica probabila pierdere a play-off-ului pentru ca Lung Jr., Sapunaru, Junior Moraes, Teixeira, Budescu si Lovin nu vor mai fi la Astra din vara. Si cum lotul este batrin si obosit, prevad ca meciurile cu Chiajna si Iasi nu vor fi cistigate pentru ca majoritatea jucatorilor nu vor mai avea "tragere de inima". Si cum cu probabile 40 de puncte nu se prinde play-off-ul...

danut1971
danut1971  •  24 Februarie 2017, 15:50

felicitari astra! fcsbul a dormit

Vezi toate comentariile (15)
Comentează