FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - CFR CLUJ 3-0

CFR a plecat umilită din Regie! » Arrivederci, Mandorlini?

Articol de - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Sportul a făcut un meci perfect, cîştigînd în faţa unei campioane aflate în derivă, iar italianului i se pregăteşte debarcarea. Vezi golurile marcate în Sportul - CFR Cluj 3-0! (video)


Simţind că scaunul îi tremură, pentru Andrea Mandorlini era vital să cîştige în Regie. Astfel, italianul a trimis pe teren o formulă ultraofensivă, cu 5 fotbalişti de atac: Deac, Bastos, Culio, Kone şi Traore. De partea cealaltă, Selymes l-a titularizat în premieră pe Bogdan Pătraşcu, în faţă apărării, sperînd astfel să elimine măcar o parte din problemele din defensivă.

Şi apărarea Sportului a arătat mult mai bine ca în precedentele partide. Mijlocaşul venit din Italia a cîştigat clar duelurile cu Bastos şi Culio, măturînd atacurile oaspeţilor, dar a şi iniţiat o parte din contrele echipei sale. Aşa s-a întîmplat şi în minutul 22, cînd a recuperat un balon şi l-a angajat în careu pe Curelea. Acesta a prelungit la Bălan, care cu o fentă din corp i-a trimis la plimbare pe Cadu şi pe Alcantara şi a înscris. CFR ar fi putut egala, dar Traore nu a ştiut să profite de luftul lui Irimia, şutînd mult peste poartă din 8 metri!

Făcuţi KO
La pauză, Mandorlini i-a trimis pe teren pe Peralta şi pe Kivuvu în locul lui Culio, respectiv Dani, dar drumul spre poarta adversă a rămas tot în ceaţă. Pe contraatac, gaşca nebună a mai lovit o dată, prin acelaşi Bălan (58). Imediat, disperat, "allenatore" a efectuat şi a treia schimbare, forţînd cu Bud în locul fantomei Kone. Degeaba! Pătraşcu şi-a încununat evoluţia bună cu o superreuşită din lovitură liberă (61) şi Mandorlini începea să se gîndească la bagaje. Studenţii s-au jucat apoi cu ocaziile, Curelea şi Ferfelea ratînd singuri cu portarul. Rămaşi cu doi oameni în minus, ceferiştii n-au mai putut să revină şi aşteaptă să-şi cunoască noul antrenor.

"Jucătorii noştri parcă erau bucătari, mecanici, orice altceva numai fotbalişti nu. Deocamdată îl las pe Mandorlini, dar rezultatele se văd... Sunt de cacao!"
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

"Nu se pune problema demiterii lui Mandorlini, dar trebuie să ne schimbăm jocul, că n-arătăm ca o campioană. O să mai transferăm un atacant!"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"I-am studiat bine pe clujeni şi le-am zis jucătorilor că nu vom pierde. CFR Cluj n-a arătat ca o campioană"
Tibor Selymeş, antrenor Sportul

Piccolo, pedepsit
După evoluţia dezastruoasă din partida de pe teren propriu cu Astra (2-2), italianul Felice Piccolo a fost lăsat ieri pe banca de rezerve. De asemenea, Gabi Mureşan nu a fost în lot, el fiind menajat după ce a acuzat dureri musculare în această săptămînă. (Andrei Crăiţoiu)

Radu Petrescu, fără ruşine
La doar 5 minute după finalul meciului, arbitrul Radu Petrescu a ieşit val-vîrtej din cabină şi s-a interesat la jurnalişti: "Cine a comentat partida la TV? Am înţeles că am fost criticat. Să le transmiteţi comentatorilor sănătate, şi lor, şi familiilor lor!". "Centralul" a avut ieri o prestaţie lamentabilă, dar fără să influenţeze scorul.
Ce greşeli a făcut
- în minutul 27, Culio, de la CFR, l-a călcat pe Irimia sub ochii arbitrului şi ai asistentului Vidan, dar argentinianul n-a luat nici "galben". L-a trimis, în schimb, în tribună, pe antrenorul "studenţilor", Tibor Selymeş, pentru că a protestat.
- în partea secundă, l-a eliminat destul de uşor pe Cadu şi nu a dictat un penalty la intervenţia lui Nuno Claro asupra lui Curelea.
- Lacina Traore a avut o intrare criminală asupra lui Cristi Irimia, fiind eliminat. Jucătorul Sportului a suferit în trecut la acelaşi picior mai multe intervenţii medicale din cauza cărora a fost nevoit să stea departe de gazon aproape doi ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
fotbalfan
fotbalfan  •  21 August 2010, 18:14

vad ca sunt destui care ne iubesc . bine mai, aratati-va adevarata fata! sa sti msi noi cu cine avem de-a face! lasati voi CFR-ul, vedeti-va de cioban ca trebuie sa-l aclamati iarasi! :) pt prietenul care mi-a raspuns mai jos:nu am zis nicaieri ca am pierdut din cauza arbitrajului!am spus dar ca la culio trebuia sa se fluiere de doua! ori fault si nu se mai ajungea l afaza respectiva.e greu de priceput? oricum, hai CFR ! si la bien si la greu!

anytwo
anytwo  •  21 August 2010, 16:21

intrati pe www.anytwo.ro .. ai posibilitatea sa inveti poker de la pro-players, ai oportunitatea de a-ti incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiezi si de un rakeback de 30%

paulirimia
paulirimia  •  21 August 2010, 15:24

Problema mare a cfr-ului este presedintele ,un munte de incompetenta,de acolo se trag toate

Vezi toate comentariile (23)
Comentează