FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK, GSP

CFR, călcâiul lui Ahile pentru Steaua » Nicio victorie în ultimele două sezoane! Reghecampf a găsit vinovații

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 18:42

Steaua este fără victorie cu CFR Cluj în ultimele două sezoane, însă Reghecampf este de părere că în acest sezon doar greșelile de arbitraj au stat în calea succesului roș-albaștrilor.

"Nu am reușit să batem CFR în acest sezon, dar anul acesta, la ei acasă, am făcut un meci foarte bun. Numai greșelile de arbitraj din acel meci ne-au împiedicat să câștigăm toate cele trei puncte", a spus tehnicianul stelist la conferința de presă susținută astăzi, conform Agerpres.

În sezonul trecut, cele două echipe au încheiat la egalitate meciul jucat pe terenul Stelei (1-1), iar în retur clujenii s-au impus cu scorul de 2-0 în Gruia. 

În acest sezon, CFR s-a impus pe Arena Națională cu 2-1, iar în partida din retur scorul final a fost 1-1.

  CFR Cluj are cu două puncte mai puțin decât Steaua, înaintea meciului de mâine. Partida se va disputa de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  12 Martie 2017, 00:38

Cînd deschid site-ul ăsta de doi bani, numai şi numai ca să văd ce prostii ați mai scris, iar prima poză care îmi apare veşnic în față e doar a papițoiului ăstuia manelist pe care îl ridicați la rang de vedetă o vină, simt cum îmi vine să vărs. Scrieți-vă odată, naibii, pe frunte "jesepe - foaie de casă a fecesebeului" şi puteți da pînă şi poze cu bucătăresele sau soacrele cocălarilor ăstora făcînd striptease. Dar nu mai prostiți lumea că ați avea vreo tangență cu obiectivitatea, nenorociților!

nebraska
nebraska  •  11 Martie 2017, 21:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie_b
arsenie_b  •  11 Martie 2017, 21:51
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

vedeti sa nu va traga Regele o umilinta de-o sa plangeti dupa Alone :)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează