FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a perfectat primele transferuri ale iernii » Reacția lui Iuliu Mureșan: "Sunt singurii jucători pe care ni i-am propus"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 14:03

Președintele clujenilor Iuliu Mureșan a declarat că CFR Cluj s-a înțeles cu Claudiu Bumba, fiind foarte aproape să-l aconteze și pe Ciprian Deac. 

"Bumba a vrut mult să revină, a făcut vizita medicală, a spus în repetate rânduri că în România mai vrea să evolueze doar pentru noi. Urmează să rezolvăm noi actele.

Deac și-a reziliat și el contractul și trebuia să vină la Cluj. S-ar putea să ni se alăture. E un jucător profesionist, agreat de clubul nostru. În România va juca doar la noi. În câteva zile ni se va alătura și va veni cu noi în cantonament.

Deac şi Bumba sunt singurele transferuri pe care, împreună cu Miriuţă, ni le-am propus", a spus Iuliu Mureșan.

Ciprian Deac (30 ani) s-a transferat de la CFR Cluj în iunie 2015, în Kazahstan, la Aktobe. Din ianuarie 2016 a semnat cu Tobol Kostanay, din aceeași țară, însă mijlocașul ar vrea să revină la Cluj, unde locuiește familia sa.

Bumba (23 ani) a hotărât să-și rezilieze angajamentul cu israelienii de la Hapoel Tel Aviv în această iarnă și ar vrea să evolueze în Liga 1 până în vară, când va încerca o nouă experiență în străinătate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Ianuarie 2017, 14:55

Retur si de la capat. Ni se intorc masiv 'produsele exportate'. Sigur nu avem o arie de selectie mare. Ma intreb ce fac cluburile sportive, liceele de sport, gaselnitele FRF, 'pepinierele' de altadata... Si iar ma intorc la Hagi si-i dau dreptate si-l felicit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează