FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj află azi dacă va rămîne fără cele 24 de puncte » Comisia de Recurs a rămas în pronunţare

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 10:14

Oficialii ardelenilor vor afla astăzi dacă vor primi înapoi cele 24 de puncte pierdute întrucît nu şi-au plătit datoriile către foştii jucători şi dacă vor avea voie din nou să facă transferuri.

Întrunită ieri, Comisia de Recurs a rămas în pronunţare pentru astăzi. Rămîi pe GSP.RO pentru a afla decizia.

Dacă deciziile Comisiei vor fi favorabile, clujenii sînt gata să îi legitimeze pe fundaşul dreapta Plamen Krumov, pe stoperul Andrei Tînc şi pe mijlocaşul central Filipe Nascimento.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
daniaania
daniaania  •  19 Februarie 2015, 17:42
Postat de cristian1970 pe 19 Februarie 2015, 11:59

Corect, dar atunci sa-i si plateasca, nu cum a facut el, i-a tot amanat cu complicitatea comisiilor pana fix cand a intrat in insolventa.

Din pacate multi jucatori sunt in situatia asta si nu numai de la CFR. Fotbalul romanesc este terminat.Comentariul tău...

ko-ko
ko-ko  •  19 Februarie 2015, 15:44
Postat de gesepistii pe 19 Februarie 2015, 11:42

Sklavetii lui Paszkany platiti sa vomite ce ordona mongolul . Bai prostea tocmai fotbalistii au fost deposedati prin insolventa de 4.5 mil euro restante salariale. Muriti naiba de tonomate platite de un gunoi care a fugit cu toti banii si a lasat clubul la un pas de faliment. Cata ipocrizie si perversitate pe acest individ abject, vorbeste despe fotbalisti, cand tocmai ei au fost deposadati de toate restantele salariale pt care au muncit gratis pt un escrocmizerabil.

Te-ai adresat unei fete care iubeste sincer CFR-ul de ani si ani de zile. Frumoasa educatie ai primit la orfelinat, nimeni-in-drum ce esti.

blaustein
blaustein  •  19 Februarie 2015, 12:12

Cred ca se asteapta decizia DNA in cazul Paszkany ca sa stie si ei ce decizie trebuie sa ia :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează