FOTBAL  »  Superliga  »  CFR VS FCSB

CFR Cluj are o echipă întreagă în conducere, dar Dan Petrescu a fost șef în vestiar » Comparație cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 11:25

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană în anul centenarului în dauna celor de la FCSB. Ardelenii au investit aproximativ 12 milioane de euro pentru a lua al patrulea titlu din istoria clubului, mai puțin decât Gigi Becali la gruparea roș-albastră, iar printre detaliile ce-au făcut diferența dintre cele echipe a fost și faptul că Dan Petrescu a fost unicul șef al jucătorilor.

"Ei între ei vorbesc, dar nu ajunge nimic la mine"

"Eu am vorbit doar cu directorul sportiv. Nu s-a implicat niciodată nimeni. Eu am decis mereu tot, echipa, cantonamente, tot. Eu nu pot să mă duc undeva şi să-mi spună: "Stai un pic că trebuie să joace ăla sau ălălalt".

Eu trebuie să decid totul. De aceea mi se dă salariu. La mine e mereu linişte totală. Nu m-a sunat niciodată nimeni la Cluj într-un an să mă întrebe de ce joacă ăla şi nu altul. Ei între ei vorbesc, toţi o fac. Dar n-a ajuns la mine!

Aşa, şi eu îmi mai dau cu părerea de ce Zidane foloseşte pe Popescu la Real şi nu pe Ionescu. Cu toţii ne dăm. Şi acesta e un secret al CFR-ului de am ieşit campioni, că doar antrenorul decide la echipă", a explicat Dan Petrescu pentru Gazeta Sporturilor.

Astfel, în clubul finanțat de Neluțu Varga lucrează o echipă întreagă de conducători:

  • Iuliu Mureșan - președinte
  • Marian Copilu - vicepreședinte
  • Bogdan Mara - director sportiv
  • Florin Popicu - secretar general
  • Iustin Balaj - secretar sportiv
  • Alexandru Matei - director programe sportive
  • Cristi Panin - team manager
  • Tudor Pop - director marketing
  • Ionuț Ivașcu - consilier juridic
  • Cristi Bobar - director sportiv echipa secundă

Iar pe lângă aceștia, un cuvânt foarte greu de spus la gruparea din Gruia îl are Răzvan Zamfir, care a contribuit la câștigarea trofeelor de către CFR Cluj, fostul impresar lucrând între timp și ca director sportiv la Bari. Plus Marius Bilașco, fostul atacant al Stelei și Unirii Urziceni, un apropiat al lui Dan Petrescu.

Cum e la vicecampioni

La FCSB situația e alta. Este Gigi Becali, patron-antrenor. În ultima perioadă "a pasat" conducerea grupării către Vasile Geambazi. În rest, sunt Valeriu Argăseală, președinte Consiliu Director, Mihai Stoica, director sportiv, și Marius Ianuli, team manager.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 Mai 2018, 15:49
Postat de Veres Laszlo pe 26 Mai 2018, 12:52

CFR a intrat in play-off pe primul loc. Nimeni nu vorbeste despre punctele pierdute de CFR din cauza unor arbitraje abjecte, toti vorbesc ca FCSB a pierdut niste puncte la Iasi...

Pai si CFRul nu a castigat niste puncte abjecte, mai ales prin toamna ? Pana a inceput sa se lege jocul clujenilor, un nr semnificativ de puncte au fost obtinute din niste penaltiuri dubioase.

1980326848957296
Veres Laszlo  •  26 Mai 2018, 14:43
Postat de catalin_cj pe 26 Mai 2018, 13:32

Nu le-a pierdut fcsb ci le-a câștigat Iașiul. E o diferență imensa.

Adevarat. Dar presa este de alta parere. La asta m-am referit.

catalin_cj
catalin_cj  •  26 Mai 2018, 13:32
Postat de Veres Laszlo pe 26 Mai 2018, 12:52

CFR a intrat in play-off pe primul loc. Nimeni nu vorbeste despre punctele pierdute de CFR din cauza unor arbitraje abjecte, toti vorbesc ca FCSB a pierdut niste puncte la Iasi...

Nu le-a pierdut fcsb ci le-a câștigat Iașiul. E o diferență imensa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close