FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // EXCLUSIV Iuliu Mureșan petrece după ce a luat campionatul: "Gigi Becali e principalul nostru motivator" » Ce zice de Budescu și Omrani

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2018 15:20

Iuliu Mureşan a dezvăluit că sunt şanse de 95 la sută ca Dan Petrescu să continue, la fel şi Omrani, însă CFR şi-a luat gândul de la Manea şi de la Budescu.

Iuliu Mureşan este de 17 ani preşedintele celor de la CFR Cluj, omul bifând toate cele 10 trofee din istoria grupării. Şeful clubului a comentat ieri pentru Gazeta Sporturilor care sunt problemele actuale de la club şi cum vor fi rezolvate, dezbătând toate subiectele fierbinți de la campioni. 

1. "Dan Petrescu continuă în proporţie de 95 spre 100 la sută! Şi el s-a exprimat că vrea să rămână, sunt convins că va continua. Îi place Clujul, a fost sprijinit, cred că s-a săturat să mai pribegească prin ţări îndepărtate de România şi prin spaţii culturale diferite. Şi el mi-a mărturisit că ar vrea să rămână"

2. "Foarte mult ne-a motivat în toţi aceşti ani patronul FCSB-ului, care dădea nişte declaraţii. Era simplu, le luam, le imprimam pe coli A3 şi le puneam băieţilor în vestiar. "Uite ce-a zis! Vă convine? Nu! Hai să-i arătăm!". De multe ori nici nu trebuia să mai dăm primă de victorie, ne motiva cu vorbele lui. Gigi Becali a fost model de inspiraţie, de motivaţie. Şi el, şi alţii de la alte echipe care ne loveau"

3. "Este un stil la unii care cu trei zile înainte de un meci fac ofertă pentru un fotbalist de la adversară. E şi asta o tactică, o politică. Dar jucătorii trebuie să ştie că nu e serioasă oferta respectivă, ci e făcută cu alt scop. Noi nu am muşcat niciodată. Omrani poate pleca pe o sumă de mai multe milioane, hai să zicem două. El a semnat un alt contract, până în vara 2019. În acordul vechi avea o clauză de sute de mii, acum însă e vorba de milioane. Dacă vine cineva şi plăteşte 2 milioane de euro, îl ia! Omrani vrea să rămână, trebuie să-i oferim un salariu mai bun, ca să fie omul mulţumit, şi mai prelungim. Am vorbit şi cu patronul echipei, toată lumea a agreat ideea, rezolvăm zilele acestea şi cu impresarul. Băiatul spunea că vrea să continue" 

4. "Budescu mie îmi place, poate face diferenţa, e genul de fotbalist decisiv. Tipul lui de jucător ne-ar trebui. Dar fie că va fi el, fie că va fi un altul din străinătate, vedem. Noi putem aduce pe cineva de valoarea lui Budescu la bani mult mai puţini decât clauza de reziliere de 3 milioane de euro a lui. E o sumă mare pentru România. Avem ştiinţa de a aduce un Budescu din afară pe câteva sute de mii de euro!"

5. "Cu Cristi Manea sunt şanse de până în 50 la sută să continue. Cei de care aparţine fotbalistul cer o sumă foarte mare pentru România, de multe milioane de euro, aşa că nu cred că am putea ajunge la un acord. Ne-am gândi să investim în jur de două milioane, însă nu i-ar mulţumi"

6. "Am investit două milioane de euro la ultima sesiune de transferuri, vrem să facem 4-5 mutări de mare valoare şi-n această vară. Pentru a ne creşte şansele să ajungem în grupele Champions League, unde sunt banii adevăraţi. Dacă rămâne Dan Petrescu la echipă, şansele să ajungem în Ligă ne cresc foarte mult"

7. "Ne vom despărţi de unii jucători care n-au confirmat, dar de titulari nu. Doar dacă vine cineva cu o sumă care să ne dea contorul peste cap şi n-avem ce face, lăsăm vreun titular să plece". 

"Noi niciodată nu ne-am permis să-i spunem lui Dan Petrescu: "Bagă-l pe Ioniţă sau pe Costache că am dat bani mulţi pe el!". De aceea l-am pus antrenor, el ia deciziile. Nici măcar nu a fost întrebat vreodată de ce nu joacă mai mult unul sau altul. Evit să spun ce fotbalist din România mi-aş dori la CFR Cluj, fiindcă ori i-am mări preţul, ori s-ar ajunge la licitaţie. Facem scouting de calitate, nu vrem să dăm idei altora. Ori nu spunem numele, ori dăm o pistă falsă, recunosc, aşa e peste tot în fotbal"
Iuliu Mureșan

3.000.000 €este suma cerută de Apollon Limassol pentru Manea

9.000 €ste salariul lunar al lui Omrani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
10202925648180625
Eugen Qy  •  26 Mai 2018, 07:34

Ce spune ACUM i.Muresan, am spus eu de multa vrema si anume ca gb este SINGURUL PATRON DIN LUME CARE ISI DEMOBILIZEAZA PSIHIC ECHIPA SI O MOBILIZEAZA MAXIM PE ADVERSARA !

stelistdemic01
stelistdemic01  •  23 Mai 2018, 22:19
Postat de cluj_cluj pe 23 Mai 2018, 21:48

***

occipitalul lui cluj_cluj e o injuratura... :-)

cluj_cluj
cluj_cluj  •  23 Mai 2018, 21:48
Postat de stelistdemic01 pe 23 Mai 2018, 21:10

balast e ceea ce a mai ramas in occipitalul tau dupa ***..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează