FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ //

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // Teixeira, dezamăgit de ratarea titlului: "Întrebați-l pe Dică dacă mă mai vrea"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 22:50

CFR Cluj este noua campioană a României. "Feroviarii" s-au impus la limită, 1-0 cu Viitorul, și au cucerit al patrulea titlu din istorie. FCSB a învins-o pe Astra, tot 1-0, însă rezultatul nu i-a ajutat cu nimic pe roș-albaștri.

Filipe Teixeira, "veteranul" de 37 de ani al FCSB-ului, a ezitat să dea un răspuns atunci când a fost întrebat dacă va mai continua la echipa roș-albastră și din vară. 

"Sunt foarte dezamăgit. Trebuia să câștigăm, dar a câștigat CFR. Nu știu dacă merită mai mult, dar e echipa care a stat mai mult pe primul loc. E un moment foarte dificil pentru noi. Am fost pe primul loc, trebuia să rămânem pe primul loc. S-au adunat foarte multe în acest sezon dificil și e păcat că n-am putut să ne îndeplinim obiectivul de a ieși campioni.

Nu știu dacă a fost ultimul meu meci la Steaua. Plec acasă acum, apoi voi vedea. A fost un sezon dificil, nu vreau să vorbesc despre ce vreau eu, nici nu contează. Plec în vacanță și o să analizez ce posibilități vor apărea.

Nu știu dacă Dică mă dorește, întrebați-l pe el!", a declarat portughezul, la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  21 Mai 2018, 07:19

Mulțumim Teixeira

581534618615543
Robert Ivan  •  20 Mai 2018, 23:24

CORECT : Întrebați-l pe STAPAN (BACI) dacă mă mai vrea !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close