FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SLAVIA

CFR CLUJ // Dan Petrescu se revoltă! Mesaj categoric pentru UEFA: „E penibil! Cum să faci asta?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 09:34

CFR Cluj a terminat egal meciul cu Sepsi, 1-1, și acum se pregătește de meciul tur din play-off-ul Europa League cu Slavia Praga. 

  • CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus. 

După meciul cu Sepsi, Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a vorbit despre meciurile din preliminariile Champions League și s-a declarat încă o dată nemulțumit de format. 

„Am văzut doar golul marcat de Nicolae Stanciu în campionat. Nu pot să mă exprim eu dacă e cel mai periculos jucător de la Slavia. Toţi sunt periculoşi când ai buget de 47 de milioane de euro. Aş fi şi eu periculos cu CFR, dar noi avem 10 milioane. 

Normal că toţi jucătorii sunt periculoşi de la ei. Toţi. Celtic are 100 de milioane buget. Jucăm cu adversari foarte puternici meci de meci şi trebuie să ne autodepăşim dacă vrem un miracol. 

Dar mi se pare penibil să câştigi patru meciuri cu patru echipe ca să ajungi în Champions League! Și sunt patru echipe din ce în ce mai bune. Asta cum naibii să o faci? Dacă o faci, e ceva ce nu a mai existat în fotbalul românesc”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

Citește și:

Dan Petrescu propune un jucător la echipa națională: „Sper că selecționerul are ochi și pentru el” + răspuns pentru Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (55)
ovialex23
ovialex23  •  19 August 2019, 13:06

Si in China, cind a avut bugetul ala fabulos, ce naiba a facut? A ajuns Dan Petrescu un plingacios mai mare ca Becali. Un antrenor de calitate poate face o echipa valoroasa cu bugetul plingaciosului. Ce ghinion, sa nu-l caute nici un club mare cu bani multi, pe "valorosul" Dan Petrescu! Sarmanul, sa antreneze doar pe CFR Cluj!

duffyduck
duffyduck  •  18 August 2019, 16:23
Postat de Nick Rasu pe 18 August 2019, 14:54

Dane..esti prost...nu degeaba te-a inselat sotia...si in preliminare tot in CL joci prostule....

Omul are dreptate. Șansele ar trebui să fie egale pentru toate campioanele, din toate țările. Formatul corect era cel de la început, în care jucau doar campionanele, și fiecare tur era eliminator. Ție nu îți rupe logica o competiție care se numește "CHAMPIONS LEAGUE" - liga "campioanelor", dar în care intră automat locul 3 din Anglia și nu intră campioana din Scoția? Cluburile bogate ar trebui să se ducă să își facă liga lor, așa cum își doreau, iar liga "campionilor" ar trebui să rămână a campionilor.

eugeniustin
eugeniustin  •  18 August 2019, 16:18
Postat de anti.cioban pe 18 August 2019, 13:32

Sa nu mai vorbim ca o contributie egala o avusese Rapidul. N-ai ce sa le ceri gigistilor, ***. oh wait...

Ideea era ca au jucat pe punctele altora, lucru pe care l-ai întărit :)))

Vezi toate comentariile (55)
Comentează