FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, JOI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

CFR Cluj - Dinamo // Contra surprinde: "Ei sunt superfavoriți în acest meci" + Un jucător dinamovist, despre programul încărcat: "Eu prefer să jucăm din 3 în 3 zile"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 19:08

Cosmin Contra este de părere că CFR Cluj este favorită clară în duelul cu Dinamo de joi, având în vedere transferurile făcute până acum și faptul că echipa lui Dan Petrescu nu a evoluat în cupele europene.

"Pentru noi va fi foarte greu pentru că venim după o perioadă încărcată, iar ei sunt într-o perioadă cu rezultate bune și cu multă încredere. Vom avea mult de muncă și va trebui să suferim pentru a obține un rezultat care să ne mulțumească.

Cei de la CFR sunt superfavoriți în acest meci. N-au primit decât un gol până acum și au marcat de opt ori. Au o echipă foarte solidă, care speculează orice eroare a adversarului. Ei nu au avut meciurile din cupele europene și au avut timp să se pregătească mai bine. Dar și noi cred că putem pune în acest moment probleme oricărui adversar.

Dacă am spus că ei sunt favoriți nu înseamnă că Dinamo nu are mâine nicio șansă. Trebuie să prindem o zi bună și să nu mai facem așa de multe greșeli ca la ultima partidă", a spus Cosmin Contra la conferința de presă susținută înaintea partidei, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, Claudiu Bumba este încrezător că Dinamo va face un meci mai bun decât cu Gaz Metan Mediaș și spune că nu face parte dintre jucătorii care se plâng de programul încărcat, afirmând că preferă să joace la 3 zile.

"Cred că ne vom prezenta mult mai bine faţă de meciul cu Gaz Metan Mediaş şi va fi un joc echilibrat. Este un meci foarte important, cu o echipă foarte bună, dar cred că vom juca bine şi vom aduce un rezultat bun.

Nu am fost în formă bună la meciul cu Gaz, după Bilbao a fost încărcătură mare, acum suntem mai bine. Sper să-l batem pe Nistor mâine. Eu prefer să jucăm din 3 în 3 zile, decât o dată la 7-8 zile şi doar să ne antrenăm", a spus Bumba, citat de TV Dolce Sport.

  • Dinamo și CFR Cluj joacă joi, de la ora 21:00, în etapa a cincea a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

"Este un meci special, am petrecut momente frumoase acolo, acum vreau să joc bine pentru Dinamo. Mi se pare că CFR este o echipă puternică, solidă, trebuie să fim foarte concentraţi. Trebuie să demonstrez în fiecare zi că a meritat schimbul cu Nistor" Nascimento

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
red_panzer
red_panzer  •  10 August 2017, 12:42
Postat de Dragos Vaduva pe 10 August 2017, 08:23

Contra doar asta știe : trebuie sa suferim. Bai Cosmine, ești prost? Ce-ar fi sa discuți cu negoita si cu Mutu, poate îți aduc niște jucatori si face noi pe alții sa sufere. :)

tu crezi ca el nu vrea? e sado-maso? Pai daca nu are bani de bagat in fotbal Negoita, ce sa faca ??? tu iti dai seama si ce bun manager e Negoita, daca a preferat sa dea 15.000/luna lui Albin, in detrimentul lui Palic????

109097349745292
Cici Demedici  •  10 August 2017, 10:28

sti dece cade tot ce afirmi cu atita ardoare ca ei sint favoriti? iti splace sa fi "under dog" si iti da incredere sublicitind. sau chiar sa scapi de un eventual dezastru punind totul pe transferuri pe timpul scurt de refacere. oricum sint tactiti de puber istovit. pai tot asa ai mers la bilbao? cite transferuri au facut aia? cine sint aia si cine este cfr? steaua nu a facut transferurile cele mai tari si uite-i incurcati de iasi? nu poti gindi asa. dinamo trebuie sa mearga la victorie. trebuie sa aiba incredere pentru ca ce au transferat *** de la cluj a spus chiar dan petrescu " din miami din africa " jucatori care nu sint pregatiti. ce au jucat ei pina acum si cu cine? aici este primul lor meci tare. petrescu este un antrenor de medie si nu stie sa faca echipa sa joace asa cum a fost sub portughez sau chiar sub miriuta. s-a vazut. dinamo are capacitatea mult mai mare de a invinge si asta pentru ca la dinamo nu sint mercernari. asta sa nu uiti. si la steaua si la cfr sint mercenari. iasul sau botosaniul sau chiar voluntariul au aratat ce inseamna sa lupti pentru echipa pentru club. iata dece eu zic ca iti dai cu stingul in dreptul. categoric ca nu pori supralicita dar nici sa fi prea modest pentru ca asta este semn de prostie. trebuie sa sti cit valorezi cit reprezinti. bafta! "

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10154061563239681
Dragos Vaduva  •  10 August 2017, 08:23

Contra doar asta știe : trebuie sa suferim. Bai Cosmine, ești prost? Ce-ar fi sa discuți cu negoita si cu Mutu, poate îți aduc niște jucatori si face noi pe alții sa sufere. :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează