FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR CLUJ - FCSB. Jucătorul care l-a impresionat pe Becali: "Mă înclin în fața lui!" » Ce spune de Alibec: "Știu de ce s-a supărat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 23:34

Deși a ezitat să vorbească despre jocul echipei sale, Gigi Becali a nominalizat jucătorii care l-au mulțumit în remiza obținută de FCSB pe terenul lui CFR Cluj, 1-1. 

"Mă înclin în fața lui Gnohere! Ce să zic de Denis Alibec? N-a avut o prestație bună. E normal să fie supărat, el credea că o să joace și el mai bine când aveam noi om în plus. Joacă fotbal în egalitate numerică! Când nu joacă bine se supără pe toată lumea! Mă bun.

Junior Morais mi-a plăcut, a dat și pasă de gol. Și Budescu a jucat bine. Florin Tănase a intrat bine, chiar și Cristi a intrat bine, dar Florin Tănase a fost extraordinar", a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Becali nu a ezitat să conteste încă o dată maniera de arbitraj a lui Hațegan: 

"Pe vremuri, cei de la CFR Cluj aveau 3-4-5 arbitri cu care erau prieteni la cataramă. Unul din ei e Hațegan. El nu putea să-i lase pe prietenii lui vechi. Așa se întâmplă când prietenii sunt la cataramă. Îi dă roșu direct lui Pintilii ca să stea două etape! Nici măcar galben n-a fost la Pintilii. Ce să fac? Îmi apăr nevoile și neamul!  Să vă spun ceva. Dacă nu e prieten cu cei de la CFR, atunci Hațegan e cel mai slab arbitru care a existat vreodată în România!

Îmi felicit echipa, a făcut un egal câte o victorie, am dominat o echipă care a jucat ca o echipă de Divizia C. De ce n-am câștigat? Nu poți, dacă te descurajează arbitrul așa. Aștept mai mult, dar n-am ce să vorbesc de joc. E un gol în deplasare care contează foarte mult. Ne resmenam dacă nu egalam, pierdeam campionatul și cu asta basta, venea Hațegan să joace", a adăugat Becali. 

Vezi și:  Reacție furibundă a lui Becali după arbitrajul din meciul cu CFR: "Unde ești, mă, în junglă? Cum să faci așa ceva?!" + 3 variante pe care le-ar fi vrut: "Ungurul nu face viciere"

VIDEO cu golurile partidei
Vezi aici cronica meciului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
jiboule
jiboule  •  19 Martie 2018, 15:17

Cine este Dică!? Cel mai bun de la fc5b a fost Deaconu....

andrei.f
andrei.f  •  19 Martie 2018, 11:53

Dică a organizat foarte bine echipa. Chiar dacă Alibe a fost slab, faptul că Gnohere a satat rezervă, a fost bun, Harlem s-a ambiţionat şi a dat gol. Dacă intra titular, Gnohere era poate slab, ca şi în meciul cu Viitorul. Principalu este că şansele Stelei la titlu au crescut !

ares123
ares123  •  19 Martie 2018, 10:16
Postat de samertx pe 19 Martie 2018, 00:51

Gigi o ia razna, face acuzații grave, Codruța nu se sesizează, totul este ca-n basme? S-o creadă el. ))

Ce treaba are Codruta si DNA-ul cu ce spune gigi ??? ...mare e gradina din Stefan cel Mare....

Vezi toate comentariile (31)
Comentează