FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR Cluj - FCSB: pierdere imensă pentru roș-albaștri, în minutul 12 al derby-ului din Gruia » A lipsit din toate meciurile tari din ultima lună, iar statistica e dezastruoasă

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 21:14

Mihai Pintilii, poate cel mai important jucător din compartimentul median al roș-albaștrilor, a luat al patrulea "galben" al sezonului, în meciul cu CFR Cluj, și nu va fi pe teren la derby-ul cu Dinamo, duminică.

În minutul 13, acesta l-a faultat din spate pe Culio, iar arbitrul Ovidiu Hațegan nu a ezitat să-i acorde acestuia cartonașul galben, 

Gnohere, Dennis Man, Ovidiu Popescu și Larie sunt ceilalți jucători aflați la un singur "galben" de suspendare pentru derby-ul cu Dinamo. 

Într-o singură lună Mihai Pintilii a lipsit din cauza cumului de cartonașe galbene în returul cu Sporting și la meciul cu Muntenegru. La acestea se mai adaugă acum și Derby de România. În plus, la capitolul goluri și pase de gol nu stă deloc bine. N-are niciun gol înscris și nici o pasă decisivă. 

AICI poți urmări în format liveTEXT duelul dintre CFR Cluj și FCSB.

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică, de la ora 20:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  22 Septembrie 2017, 15:49

Lipsa lui piftilie este un câștig nu o pierdere, este un jucător sub'mediocru

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Septembrie 2017, 10:40

N-are niciun gol înscris și nici o pasă decisivă. Deci unde e pierderea ?

spinoza
spinoza  •  22 Septembrie 2017, 00:03

Hategan a gresit! Si a gresit si de-o parte si de cealalta parte. 11 metri este evident.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează