FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // S-a întors în România și a aprins derby-ul dintre CFR și FCSB: "E marele meu regret, dar am fost furați"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 20:50

Ricardo Cadu (36 de ani), cel mai reprezentativ jucător străin din istoria CFR-ului, este prezent la Cluj pentru a urmări duelul dintre fosta sa echipă și FCSB.

Acesta le-a dezvăluit jurnaliștilor că marele său regret din perioada petrecută în "Gruia" este că nu a învins-o niciodată pe FCSB.

"S-a schimbat mult CFR-ul. Atunci aveam echipă mai bună, campionatul era mai puternic. Mi-a fost dor de Cluj. Am petrecut opt ani aici. Am câştigat trei campionate, Cupa, Supercupa. Marele meu regret este că nu am bătut niciodată Steaua. O dată am fost furaţi, o dată am jucat mai puţin.

Urmăresc meciurile echipei, am văzut că au o echipă care primeşte foarte greu gol. Nu depinde de mine, dar aş vrea să mă întorc la CFR într-o funcţie administrativă", a declarat Ricardo Cadu, la TV Telekom Sport.

Cadu a evoluat pentru CFR Cluj între 2006 și 2014, perioadă în care a reușit 27 de goluri în 202 meciuri. A cucerit alături de "feroviari" 3 titluri, trei Cupe și două Supercupe.

Urmărește aici partida dintre CFR Cluj și FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kyil
kyil  •  18 Martie 2018, 22:53

Cine-i asta?

capca1
capca1  •  18 Martie 2018, 22:52

Cadu se încălța cu două topoare ,curgea sânge-n urma lui ca la Rovine !!!

baruch
baruch  •  18 Martie 2018, 21:45

cotonogarul asta ordinar are pretentia sa aiba cuvant in romania?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează