FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, felicitată pentru una dintre achiziţiile recente » "E de departe cel mai bun din România!"

Jorge Andrés Martínez
Jorge Andrés Martínez

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 07 septembrie 2012 15:20

Roberto De Zerbi s-a despărţit de CFR Cluj, dar încă mai ţine legătura cu ardelenii şi a aflat de ultimele transferuri efectuate în Gruia. Italianul spune că una dintre achiziţiile clujenilor este o mare lovitură pentru Liga 1

"Nu îi ştiu foarte bine pe toţi cei transferaţi în ultimele zile, dar Martinez este o lovitură importantă şi va avea un impact mare în fotbalul românesc, se va vedea acest lucru.

Este un fotbalist de clasă, este cel mai bun din România, fără nici o discuţie. Cei care nu îl cunosc poate nu vor crede ce spun, dar eu îl ştiu foarte bine şi jucător ca Martinez nu este în Liga 1. Este cel mai bun, repet, doar să fie pregătit din punct de vedere fizic. El a avut accidentări, dar s-a refăcut şi este pe drumul cel bun. Are o tehnică excelentă, joacă în banda dreaptă, joacă în banda stîngă, joacă în spatele vîrfurilor, este foarte bun. CFR a dat lovitura cu acest jucător, fără discuţie", a spus De Zerbi pentru Ziua de Cluj.

Uruguayanul Jorge Andrés Martínez (29 de ani) a fost împrumutat de CFR Cluj de la Juventus pînă la finalul sezonului. Martinez a ajuns la Juventus în 2010, de la Catania, iar stagiunea precedentă a fost cedat la Cesena. El are 4 goluri şi 18 partide în ”naţionala” Uruguayului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Septembrie 2012, 23:36

De Zerbi a fost unul dintre cei mai talentati jucatori ai CFR=ului.N=a avut *intuitia* de a vrea sa mai renunte la pretentii ( cum a facut Peralta de ex ) si a trebuit sa plece. Un jucator de ..jucator asta e De Zerbi.

cfrclujole
cfrclujole  •  07 Septembrie 2012, 23:18
Postat de juliusmad pe 07 Septembrie 2012, 18:43

ramane de vazut. mai anuntase cineva o hegemonie...dar se lasa asteptata ;) in alta ordine de idei. nu am auzit de acest jucator dar cunosc nume foarte mari care nu au reusit adaptarea in campionate infint mai slabe decat cel romanesc .

Dupa ce iti scoti unghia din gat poate mai discutam!...

cfrclujole
cfrclujole  •  07 Septembrie 2012, 23:17
Postat de juliusmad pe 07 Septembrie 2012, 18:40

Chipciu, Pintilii si Rusescu sunt ocupati cu sportul numit fotbal. de cancan-uri si de blaturi se ocupa chefere impreuna cu muri si arpy ;)

Cel mult cu ...oina...cu fotbalul nu au treaba! Apropo, nu te mai vota singur!...hehe

Vezi toate comentariile (23)
Comentează