FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Ronny!

Sergiu Buş (centru) s-a întors la CFR
Sergiu Buş (centru) s-a întors la CFR

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 august 2012 18:01

Accidentarea foarte gravă a lui Ronny i-a determinat pe campioni să caute repede o soluţie. Atacantul brazilian a suferit o ruptură a ligamentelor şi va lipsi 8 luni, iar cel care-l va înlocui este unul dintre fotbaliştii împrumutaţi de CFR Cluj

Sergiu Buş (19 ani) a fost readus la CFR, el fiind împrumutat la Gaz Metan Mediaş. Atacantul este un produs sută la sută al echipei antrenate de Andone şi ar putea fi înscris şi pe lista UEFA, dacă CFR Cluj se va califica în grupele Ligii Campionilor.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
elsopotyi
elsopotyi  •  29 August 2012, 12:31

ESTE TRIST CA CFR A FOST VANAT, FAULTAT DE A PIERDUT TREI JUCATORI INPORTANTI CU VASLUI, RAPID.ASTA E FRF,LPF, SI ARBIRTI CA TUDOR SA CASTIGE ANNBUTIA UNORA SA ACCITENTEZE JUCATORI DE LA CFR CU REA VOINTA, VOIT.ESTE CEL MAI RUSINOS CANPIONAT ARBITRA CA TUDOR SI CONPANIA DIN CELE VAZUTE LA TV-RUSIA, FRANTA, GERMANIA, OLANDA, UNGARIA, ITALIA.DAR LA NOI NE OCUPAM DE FILOZOFIA LUI JIJIJI IN FIECARE ZI.SA VEZI BUFONI CA SURDU-RAPID-TUDOR, MAI BINE MA UIT LA ALTE CANPIONATE.

dan76cj
dan76cj  •  28 August 2012, 23:59

o seara placuta si tie!

cfrclujole
cfrclujole  •  28 August 2012, 23:54
Postat de dan76cj pe 28 August 2012, 23:49

Ok...sa speram ca ne calificam maine!!! Si apoi is curios sa iti vad si alea 5 perechi de ghete cu care te laudai ca ti le cumperi...!!(sa nu te prezinti doar cu 2 perechi de tenesi chinezesti cu talpa de plastic, motivand ca le-ai gasit ieftin....). HAI CFR-ul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)) Daca nu-mi ziceai de "tenesi" luam altceva asa ca voi da vina pe tine!:)) Hai CFR! Lasa ca ne calificam si daca nu cumparam "tenesi", macar luam un stoc impresionant de superglue!:)) O noapte placuta iti doresc!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează