FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj iese la cumpărături! Testează din nou piața sud-americană » Mara a fost acolo: "Am văzut"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 19:35

Bogdan Mara a vorbit despre politica de transferuri de la CFR Cluj. Recent a fost plecat în Brazilia de unde a căutat jucători interesanți pentru ardeleni, pe care liderul din Liga 1 i-ar putea lua în această iarnă. 

"Am fost în Brazilia să ne facem o ideea. Și la câteva echipe din Europa. Urmărim să avem o idee exactă față de ceea ce o să luăm. Trebuie să cunoaștem persoanele respective, care ne oferă jucători.

Am văzut câțiva jucători. Dar nu știu dacă vin acum în iarnă, sau în vară. Nu știu încă! Am văzut jucători pe mai multe posturi, nu doar vârf. Dar nu e singura pistă pe care o urmărim. 

Vrem și din România. S-a vorbit despre mulți jucători. Urmărim unii dintre ei, dar vom vedea. Ne facem o listă pe care să punem și jucători din străinătate. Dacă găsim 1-2 jucători foarte buni, peste ceea ce avem, sigur că luăm. 

Dar să găsim la prețuri normale și să putem da salariu. De vândut nu vom vinde jucători titulari și aici mă gândesc și la Omrani. Mitriță e un jucător interesant, dar nu de 700.000 de euro, mai puțin. De la FCSB nu putem aduce", a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
915130541905898
Gabi Simon  •  06 Decembrie 2017, 13:35

Maruta de ce nu puteti lua jucatori de la FCSB? Si Craiova e in lupta directa cu voi,si nici astia nu o sa dea nici un jucator mai ales la voi sau la Steaua,oltenii nu sunt prostii vostriisau si oeirului care sa dea jucatori la voi,si uite Craiova are bani 700000 de euro sa plateasca cclauza la Pescara,dar tu nici nu ai habar ca nu ai cum sa iei jucatori de la contracandidata.

ray51
ray51  •  06 Decembrie 2017, 10:08
Postat de khal_37 pe 05 Decembrie 2017, 21:23

Conducatorii clubului, Paskany si Muresan ar trebui sa se gandeasca sa returneze cei cca 10 milioane ***...nu la cumparaturi. Justita corupta ne intareste inca o data convingerea ca nu a fost, nu este si nu va fi niciodata dreapta, ci doar stramba, hidoasa in apararea ***.

Cineva stie mai multe si nu ne spune si noua?

khal_37
khal_37  •  05 Decembrie 2017, 21:23

Conducatorii clubului, Paskany si Muresan ar trebui sa se gandeasca sa returneze cei cca 10 milioane ***...nu la cumparaturi. Justita corupta ne intareste inca o data convingerea ca nu a fost, nu este si nu va fi niciodata dreapta, ci doar stramba, hidoasa in apararea ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează