FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj îşi vinde cel mai bun jucător pentru a face rost de bani! Fotbalistul merge pe urmele lui Weldon şi Ogbu

Articol de GSP - Publicat marti, 28 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 22:14

CFR Cluj trece prin momente grele din punct de vedere financiar. Jucătorii fostei campioane a României sînt neplătiţi de luni bune, iar şefii vor să vîndă jucători pentru a face rost de bani.

Primul pe listă este Gregory Tade. Din cîte se pare atacantul francez are mai multe ofete din China, iar şansele să plece în iarnă sînt foarte mari, jucătorul fiind tentat să plece, avînd în vedere că are 28 de ani, iar salariul de acolo este mult peste cel din Gruia.

Impresarul lui Tade a venit la Cluj pentru a lua parte la negoiceri, anunţă ştiridesport.ro. CFR ar urma să se aleagă cu 1,3 milioane de euro, bani din care ar acoperi o bună parte din datorii. Negocierile sînt destul de avansate, iar şansele de reuşită sînt destul de mari, ambele părţi fiind de acord pînă acum cu termenii propuşi.

9 goluri a dat Tade în acest sezon pentru CFR Cluj, fiind golgheterul echipei

2 atacanţi a dat CFR Cluj în Asia pînă acum, Weldon şi Ogbu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
elsopotyi
elsopotyi  •  29 Octombrie 2014, 10:32

Daca nu SUNT BANI, DESFINTATI ECHIPA SA NU AVEM REGRETE, CA AM SPERAT IN NIMIC.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Octombrie 2014, 00:03

mda, si astia sunt in prag de insolventa, e clar.

alexandru_p
alexandru_p  •  28 Octombrie 2014, 22:29

mai bine si'ar plati jucatorii decat sa il plateasca pe kovac .. dar atunci nu mai ajung in UCL si s'au cam terminat fondurile. pana la urma, la ce'ti trebuie echipa cand ai de partea ta arbitrii?!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează