FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj l-a împrumutat pe Galiassi la formaţia turcă Kasimpaşa

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2009 00:00

Fundaşul central al echipei CFR Cluj, Andre de Souza Galiassi, a fost împrumutat pentru un an la formaţia Kasimpaşa Spor, notează site-ul oficial al turcilor, citat de NewsIn.

La finalul acestui împrumut, gruparea turcă va avea o opţiune de cumpărare a jucătorului. Formaţia nou-promovată în prima ligă turcă nu a anunţat ce sumă va plăti pentru împrumutul brazilianului.

Galiassi a venit la CFR Cluj în sezonul 2006-2007, dar nu a fost folosit foarte mult de antrenorii care au trecut pe la formaţia din Gruia. Sezonul trecut a fost cel mai bun al său în România, bifând 29 de partide în Liga I pentru ardeleni, în care a reuşit să marcheze un gol, şi fiind titular în majoritatea meciurilor din Liga Campionilor.

Kasimpaşa Spor a terminat ediţia trecută a ligii secunde din Turcia pe locul 4, dar a reuşit promovarea după ce a câştigat turneul de barajul.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
 •  04 Iulie 2009, 16:30

ce se intampla la cluj? au innebunit cei din staff-ul tehnic? cum e posibil sa-l vinzi pe cel mai folosit si bun fundas? rugam fanii din cluj sa-i "trezeasca" la realitate pe cei care ne induc in sminteala cu hotararile lor!!!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  03 Iulie 2009, 22:13

Iar ne luati peste picior?!?

 •  03 Iulie 2009, 20:30

hmm, nu am o statistica exacta cu aparitiile lui dar din ce mi-aduc aminte, a fost mai mereu titular alaturi de Cadu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează