FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj nu-l dă gratis pe Kapetanos la Steaua! În ce condiţii pleacă grecul din Gruia

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 19:02

Arpad Paszkany a explicat în ce condiţii poate pleca Pantelis Kapetanos la Steaua. Campionii îl vor gratis pe atacantul grec, dar şeful de la CFR Cluj exclude această variantă: "Gratis doar în străinătate"


"Din punctul meu de vedere, daca îşi găseşte un angajament pozitiv şi pentru el, putem să-i dăm drumul. Orice poveste are un început şi un sfîrşit. Kapetanos este un om care ne-a ajutat mult, şi noi l-am ajutat într-un moment delicat al carierei sale, aşa e fotbalul în toate ţările, vine un moment în care jucătorul are nevoie de o schimbare.Anul trecut, după începutul sezonului nu a mai dat randament şi nu are o formă prea bună la noi.

Am şi adus jucători pe acelaşi post, e o concurenţă mare şi de comun acord ar fi dacă şi-ar găsi un alt angajament. E gratuit pentru extern şi negociabil pentru intern. Poate să fie schimb cu alt jucător, jucător plus sumă, negociem", a spus Paszkany la Dolce Sport.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
cfrclujole
cfrclujole  •  22 August 2013, 11:20
Postat de drweather pe 07 August 2013, 06:59

nu-i va fi prea greu la cati de multi sunt

Oricum, ceva mai multi de 300...

drweather
drweather  •  07 August 2013, 06:59
Postat de l1u2i3s4 pe 06 August 2013, 21:10

Daca pleaca la Steaua si pleaca si cu scandal, apoi eu il sfatuiesc pe Kapetanos sa se fereasca de suporterii CFR ca de dracu.

nu-i va fi prea greu la cati de multi sunt

afc13
afc13  •  07 August 2013, 00:11
Postat de cristi_oase pe 06 August 2013, 21:40

Daaaaaaaa,voi suporterii cfr, sunteti ai naibii de bataiosi.Vezi ca va prind baietii de la U ,va dau pantalonii jos si va penetreaza pe unde va prind.Cred ca umblati cu lubrifiantul in buzunar sa nu va usture poponetele.

Evident nu ceea ce speri... ci o bataie zdravana

Vezi toate comentariile (26)
Comentează