FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj pregătește o mutare spectaculoasă » Ardelenii aduc la echipă un dublu campion al României!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 20:35

Ciprian Deac este aproape de o revenire în Liga 1, la echipa cu care a câștigat de două ori titlul de campion, în sezoanele 2007/2008 și 2009/2010.

Stiridesport.ro anunță că mijlocașul ofensiv de 30 de ani, care evoluează la Tobol, în Kazahstan, își dorește să revină în țară, iar prima opțiune pentru un transfer este formația din Gruia.

Deac își petrece vacanța în România în aceste zile și așteaptă aprobare din partea echipei kazahe pentru a ajunge la un acord cu CFR.

Miriuță a mai lucrat cu Deac în primul mandat pe banca ardelenilor și a urmărit un transfer al jucătorului și pe vremea în care antrena gruparea maghiară Gyor.

Pe lângă CFR Cluj, printre formațiile la care a evoluat Deac se numără Oțelul Galați, Rapid sau Schalke 04. În ultimele două sezoane, Deac a jucat în Kazahstan, la Aktobe și Tobol și are contract cu actuala echipă până în decembrie 2017, conform transfermarkt.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valyomanyd
valyomanyd  •  07 Ianuarie 2017, 21:55

Din titlul articolului lipseste un cuvant esential, VOR .Pacalicilor !

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Ianuarie 2017, 21:25

Ar fi o veste buna ,dar Deac a mai dat tarcoale gruparii din Gruia. Nu s-a materializat pentru ca acolo unde a jucat a fost mai bine platit. Pana cand banditul de Sanmartean i-a rupt piciorul intr-un mod groaznic era ca valoare peste acesta.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  07 Ianuarie 2017, 21:23

Super transfer, toti esuatii se intorc acasa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează