FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj pregăteşte o nouă schimbare » Vasile Miriuţă are zilele numărate în Gruia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 11:05

Rezultatele slabe ale celor de la CFR Cluj l-ar putea costa pe Vasile Miriuţă. Tehnicianul are şanse mici să continue şi în sezonul viitor pe banca "feroviarilor" şi ar putea fi demis chiar mai repede dacă echipa nu va începe să strîngă puncte.

În 2014, CFR Cluj a adunat 7 puncte în primele 7 runde, adică 33% din cele puse în joc! Şefii ardelenilor sînt dezamăgiţi de rezultate, dar şi de jocul slab al echipei care ocupă abia locul 7 în Liga 1. Astfel, Ştefan Gadola, acţionarul clujenilor care a achitat datoriile clubului pentru ca CFR să obţină licenţa pentru sezonul viitor, se gîndeşte să ia măsuri.

Ioan Ovidiu Sabău a urmărit partida cu Petrolul, scor 1-1, la invitaţia omului de afaceri şi este favorit să-i preia pe ardeleni. Tehnicianul demis de ASA Tg. Mureş a mai fost în cărţi să preia echipa şi în sezoanele trecute, însă conducerea clujenilor a preferat de fiecare dată alt tehnician.

CFR Cluj a mai schimbat deja de două ori antrenorul în acest sezon din cauza rezultatelor slabe, renunţînd la serviciile lui Mircea Rednic şi Petre Grigoraş în prima parte a campionatului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
daniaania
daniaania  •  11 Aprilie 2014, 10:55

Nu se poate asa ceva Sabau este un antrenor modest..nu cred.Miriuta sau Sabau tot aia este..eventual cineva de afara..

inexistentus
inexistentus  •  10 Aprilie 2014, 12:56

Emblema CFR ://www.plici.ro/images/cfrbozgor.jpg

afc13
afc13  •  09 Aprilie 2014, 18:11

Las-o in mamaliga lui pe Nelutu Sabau. Numai el nu e de CFR. Nu Miriuta e problema echipei ci jucatorii in sine : atac zero si defensiva lenta (mijlocasii, hai ca ar merge asa si asa). Aduceti 2-3 atacanti de valoare si nu liberi de contract si 2 fundasi de meserie si imediat CFR va cumula puncte...cu Miriuta pe banca!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează