FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR Cluj și FCSB, arătate cu degetul de Cornel Dinu: "Degeaba au băgat atâția bani. Mi-au lăsat un gust amar!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 23:02

Cornel Dinu a rămas dezamăgit de nivelul jocului din derby-ul CFR Cluj - FCSB, încheiat 1-1. Dinamovistul crede că, prin prisma investițiilor realizate în această vară, cele două echipe ar fi trebuit să arate un joc net superior. 

"Meciul prezenta un interes incontestabil la început, dar mi-a lăsat un gust amar, atât ca mentalitate, cât și ca joc. Aceste două echipe au investit sume mari de bani, dar nivelul jocului a fost unul extrem de scăzut. 

Am urmărit miercuri seara trei partide internaționale, Lazio - Napoli 1-4, Real - Betis Sevilla 0-1 și Juventus - Fiorentina 1-0 și pot spune că nivelul fotbalului nostru devine derizoriu, iar acest lucru trebuie să ne pună pe gânduri.

Dacă ar fi să mă raportez la școala sovietică, meciului i-aș da nota doi din cinci!", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  22 Septembrie 2017, 13:31
Postat de sakamoto pe 22 Septembrie 2017, 08:54

Cornel Dinu:un fundas cotonogar-i s-a permis orice-care a jucat pt echipa Militziei si a Securitatzii si un antrenor de doi bani. Opiniile dinsului despre fotbal sint penibile. Chiar nu gasitzi oameni care cunosc fenomenul si sint decentzi? Eu cred ca da!

Va ramane totusi unul din cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile cu si fara voia ta.

sakamoto
sakamoto  •  22 Septembrie 2017, 08:54

Cornel Dinu:un fundas cotonogar-i s-a permis orice-care a jucat pt echipa Militziei si a Securitatzii si un antrenor de doi bani. Opiniile dinsului despre fotbal sint penibile. Chiar nu gasitzi oameni care cunosc fenomenul si sint decentzi? Eu cred ca da!

observator_federal
observator_federal  •  22 Septembrie 2017, 07:13
Postat de observator_federal pe 22 Septembrie 2017, 07:05

Dinu a continuat declaratia, spunand ca CFR si FCSB au investit cel mai mult, Craiova are in schimb jocul cel mai spectaculos... Ca publicul asta isi doreste de fapt si ca de asta stadioanele din alte campionate sunt pline. In aceeasi emisiune, Bala, intr-un mod neasteptat si dezamagitor, "a facut publica" semnarea pactului cu diavolul ... In fotbalul nostru - aici includ FRF, LPF, arbitri, comentatori "sportivi" din massmedia - conditia accederii in functii este servirea cauzei stelisto-FCSBiste. Lucru stiut si verificat, iata, inca o data. Se mai vindeca fotbalul nostru?

Despre Balaj era vorba: arbitrul corect, metodic si "la zi" cu ultimele recomandari UEFA, a trecut aseara - intr-un mod explicit si la o oea de maxima audienta - in "tabara castigatoare" aducatoare de functii si alte foloase, a slujitorilor cauzei stelisto-fcsbiste... Pacat, inspira multa incredere Balaj.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează