FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj vrea un jucător remarcat de Sir Alex Ferguson: "Ne gândim să-l aducem"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 20:38

Președintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a anunțat că, pe lângă Liviu Antal, pe lista echipei pe care o conduce se află și Dino Spehar, fotbalist de la RNK Split. 

"Ne gândim să-l luăm pe Antal şi s-ar putea să-l aducem şi pe Dino Spehar, un jucător foarte talentat, care de trei ani joacă la nivelul primei ligi din Croaţia şi de care s-a interesat și Sir Alex Ferguson, pe când Spehar avea 16 ani”, a spus preşedintele lui CFR.

 Dino Spehar (22 de ani) joacă acum pentru RNK Split. Evoluează pe posturile de mijlocaș ofensiv și atacant. A mai jucat la Osijek, Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb și Istra 1961.

De asemenea, fotbalistul a prins partide la toate grupele de juniori ale naționalei Croației.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mido_
mido_  •  07 Februarie 2017, 07:24

Ii vrei la Dinamo ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează