FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR confirmă interesul pentru Budescu » Cum vor ardelenii să-l ademenească: "Eu am ceva în comun cu el"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2018 12:55

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, confirmă interesul pentru Constantin Budescu (29 de ani) de la FCSB, însă recunoaște că până acum n-a luat legătura cu jucătorul.

"Am văzut că a scăzut clauza lui Budescu la un milion de euro de la trei milioane. Eu am ceva în comun cu el: amândurora ne plac sărmăluţele (n.r. porecla lui Budescu e sărmăluță). E un jucător foarte bun, cel mai bun din Liga 1!

Mi-ar plăcea să ajungă la noi şi să fie mai decisiv decât e la FCSB. Şi patronului nostru i-a plăcut de Budescu de la început. Nu am vorbit cu el, să nu se înţeleagă greşit, însă putem plăti acea clauză de reziliere şi să discutăm cu el. Eu şi patronul echipei îl dorim foarte mult", a spus Iuliu Mureşan la TV Telekom Sport.

13 goluri și 12 pase decisive a reușit Budescu în cele 34 de meciuri oficiale jucate pentru FCSB, de când a ajuns la roș-albaștri

2.300.000 €e cota de piață a lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Becali a găsit principalul vinovat, după eșecul de la Iași: "A stricat vestiarul" » Anunță transferul lui Budescu: "Îl dau, gata! Ofer în plus și o prăjitură"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bridges
bridges  •  08 Mai 2018, 17:20

Clujul e deja un oras mai atractiv decat Bucurestiu devenit azi un fel de sat fara caini. Daca mai pui si salariul mai atractiv si un Iuliu Muresan in loc de arogantul si "mistocarul" MM ai reteta completa ca acest transfer chiar ar fi probabil. Sa vedem in ce tricou prefera Budi sa joace in preliminariile UCL.

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Mai 2018, 16:54
Postat de tezeu99 pe 08 Mai 2018, 14:20

Du.te Budescule la CFR, poate intrati in UCL. Oricum va fi o atmosferă de echipa profesionistă, nu ca la FîCîSîBî cu MM si Jiji..

Oricum ar fi e ciudat.Capitanul FCSB este Tanase si nu Budescu.

gazistu
gazistu  •  08 Mai 2018, 15:31

NEINTERESANT, LA CE SALAR ARE ASTA PRETENTII! Mai bun ca el ar fi Rondon de la Gaz Metan, care rupe plasele in playout! E super atacant care la un moment dat a costat 3 mil euro....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează