FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR continuă războiul cu arbitrii și își înțeapă rivala la titlu: "Totul a început după declarațiile celor de la FCSB"

FOTO: CFR Cluj
FOTO: CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 10:40

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a avut o nouă ieșire la adresa arbitrilor, pe care îi acuză că au dezavantajat evident echipa din "Gruia" în actualul sezon. 

"Arbitrii s-au speriat de avântul luat de noi. Se încearcă un război psihologic, sunt lucruri care au mai fost și înainte. Dar aceste declarații au avut efect asupra arbitrilor, cărora le e frică să fluiere infracțiunile din careu și să dea penalty în favoarea noastră. În ultimele patru partide am fost dezavantajați clar. 

Această manieră de arbitraj a început după declarațiile celor de la FCSB. Tot timpul cei de acolo ne acuză că suntem avantajați. Arbitrii au fost de mai multe ori zdruncinați, arbitri și șefi de comisie au fost arestați, dar CFR nu a fost niciodată implicată. Nu ne ocupăm cu așa ceva, noi n-am câștigat niciodată campionate cu ajutorul arbitrilor, sunt doar răutăți. 

Dacă taci și ești civilizat nu e bine. Arbitrajele au fost și mai proaste împotriva noastră. Această ieșire a noastră e motivată. În acest context, am trimis un memoriu către domnul Răzvan Burleanu, în care semnalăm situația creată. Am trimis un mail cu imaginile cu greșelile enorme care se văd din satelit împotriva nostră. L-am rugat să ia măsurile care trebuie luate și să facă ceva", a declarat Iuliu Mureșan, la Pro X. 

"Am citit o declarație a lui Constantin Zotta din urmă cu trei ani în care spunea de arbitrajele scandaloase făcute de Cojocaru (n.r. - Adrian Cojocaru, arbitru cu experiență din Liga 1) în meciurile lui FC Botoșani. Ce a spus Zotta acum trei ani se confirmă acum, în 2017. Te pune pe gânduri asta și vrem să tragem un semnal de alarmă" Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sasha8777
sasha8777  •  04 Noiembrie 2017, 18:40

Tipic romanesc... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează