FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

CFR - FCSB. Gigi Becali a pus ținta pe un fotbalist al rivalei: "El e mai tare decât Florin Tănase al meu!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 10:29

Gigi Becali a numit jucătorul la care trebuie să fie atenți jucătorii săi și arbitrul meciului CFR Cluj - FCSB.

  • CFR - FCSB se joacă duminică, de la 20:45, și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

"Derby-ul cu CFR poate să aibă mai multe deznodăminte. Echipa noastră e mai valoroasă, a lor e mai bine așezată din punct de vedere tactic. E posibil să fie un 0-0 închis, pot să ne și bată 1-0. Lor le ajunge. Totul este posibil.

Dacă Hațegan nu avea valoare, nu era arbitru UEFA. Singurul lui defect e că nu are curaj. E fricos. Oricine ar arbitra trebuie să aibă grijă la Culio. E cel mai mare simulator din Liga 1. E mai tare decât Florin Tănase al meu. Ei doi sunt primii. A intrat în fundaș cu Iași, s-a aruncat în el și lumea zice că e 11 metri", declarat Becali la TV Pro X. 

Vezi și: Gigi Becali despre Ionuț Lupescu: "O fi ciupuit și el 30.000, că doar nu-i prost! Asta-i natura umană"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  17 Martie 2018, 09:41
Postat de gica_barosanu pe 16 Martie 2018, 14:55

Aviz Suporterilor Clujeni care vor veni la meciul de duminica cu echipa SC FCSB SA 2003 (Legenda continua). Din ultimele declaratii aparute in presa reiese ca simpatizantii FCSB-isti sunt invatati sa FURE CA PISICA si nu ca lupul, de catre "stapanul" lor, "stapan" impotriva caruia nu ar ridica niciun cuvant orice ar face si orice ar zice el. Pe aceasta cale dorim sa facem un apel si sa va rugam sa LASATI ACASA OBIECTELE DE VALOARE si ATENTIE LA BUZUNARE, pentru a nu avea parte de vreun incident neplacut. Multumim.

Culmea e ca simpatizantii lui SC FC FCSB SA 2003 sunt mai multi in provincie decat in Capitala, iar cei din Capitala tot provinciali sunt, cei pripasiti pe la Capitala.

para.para
para.para  •  17 Martie 2018, 09:39

Luati si cititi aici ce face idolul vostru pe care il promovati zi de zi: https://spynews.ro/paparazzi/video-paparazzi-gigi-becali-sia-batut-joc-de-un-calugar-imagini-halucinante-surprinse-la-palatul-razboinicului-luminii-160186.html?utm_source=Website&utm_medium=gsp-2-stiri&utm_campaign=RSS

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  16 Martie 2018, 17:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează