FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR l-a achiziţionat pe Daniel Fernandes, al treilea portar al Portugaliei la CM 2010!

Daniel Fernandes (foto: cfr1907.ro)
Daniel Fernandes (foto: cfr1907.ro)

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 18:39

După erorile comise de goalkeeper-ul Nuno Claro în eşecul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-2, CFR Cluj s-a mişcat repede şi i-a adus un înlocuitor portarului de 34 de ani.

Daniel Marcio Fernandes, un portar portughez în vîrstă de 27 de ani, este cea mai nouă achiziţie a CFR 1907 Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene!

Daniel Fernandes va purta tricoul cu numărul 66! Născut la Edmonton, în Canada, din tată portughez şi mamă cehă, poartarul are un fizic impunător, măsurînd 1.95 m. Goalkeeper-ul a mai evoluat pentru echipele secunde ale lui FC Porto, Celta Vigo şi Jahn Regensburg, dar şi la PAOK, Bochum, Iraklis, Panathinaikos şi Panserraikos.

"Daniel Fernandes a fost al treilea portar al naţionalei Portugaliei la CM de anul trecut. A evoluat la Bochum, la Iraklis, l-am achiziţionat de la PAOK. Are un fizic foarte bun, e foarte puternic, l-am urmărit în mai multe partide. L-am luat definitiv", a spus Iuliu Mureşan la "Fanatik Show", la DigiSport.

Tot astăzi, CFR a rezolvat şi transferul mijlocaşului portughez Celestino, de la Belenenses.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
double07
double07  •  21 August 2011, 14:35

asta da transfer!

haxor
haxor  •  20 August 2011, 15:41

nu-i rea miscarea, chiar imi plac unele achizitii ale CFR'ului

elsopotyi
elsopotyi  •  17 August 2011, 15:18

CRED CA VA FI UN CASTIG MARE, UN PORTAR SIGUR LA CFR.NUNO A FOST BUN, DAR A PIERDUT PUNCTE INPORTANTE, ANUL TRECUT, SI ACUM CU GAZUL.DOUA GRESELI, RATARI LA CFR SI PIERZI 3 PUNCTE.GAZUL FARA PORTAR DE EXCEPTIE LUA 2-3 GOLURI.SPER SA O VAD IN POARTE CFR CU PANDURI, CARE VA FI FOARTE GREU.MULT SUCCES.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close