FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR nu se oprește din transferuri! Clujenii dau o superlovitură rivalei FCSB

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 12:18

Dorit cu insistență de FCSB, mijlocașul Sebastian Mailat, 19 ani, a ajuns la CFR Cluj, rivala steliștilor.

UPDATE 12:30

Mailat a fost prezentat pe site-ul celor de la CFR Cluj și a dat primele declarații: "Sunt fericit și mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanță cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambițios care este aici, dar și pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu", a spus Mailat.

Potrivit surselor GSP.RO, agentul jucătorului a mers în Ardeal pentru a discuta cu oficialii CFR-ului, iar părțile au ajuns la un acord. Jucătorul devenit liber de contract săptămâna trecută a semnat cu echipa lui Dan Petrescu.

"A semnat cu CFR. Am ales ce era mai bine pentru jucător", a spus Sorin Drapanotis, impresarul lui Mailat, pentru GSP.RO.

Mijlocașul crescut de ACS Poli a avut mai multe oferte din Polonia, dar nu a ajuns la un acord și va rămâne în Liga 1. Mailat a jucat 12 meciuri în acest sezon, pentru Poli, dar a devenit liber de contract după ce nu a fost plătit timp de 3 luni.

250.000 €este cota lui Mailat, potrivit transfermarkt.de

Recent, CFR Cluj a ajuns la un acord cu Dinamo pentru Valentin Costache, jucător care a fost dorit și de FCSB, și vrea să îl aducă și pe Adam Nemec, atacantul lui Dinamo aflat și el pe lista lui Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2017, 17:36

Domnilor ziaristi puneti si poza cu dr Muresan si fotbalistul .In cazul in care stirea nu e crezuta.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2017, 17:34
Postat de hodoni pe 12 Noiembrie 2017, 17:00

Stire neadevarata...Poli a dat la TAS , acum se va astepta , mai ales ca Mailat mai are 2 ani contract cu Poli , avem dovezi cand federatia l-a dat ca liber de contract , Poli deja a platit datoria fatza de el , asa ca Mailat va ramane la Poli .

Pana una alta e in tricoul CFR-ului.

10202925648180625
Eugen Qy  •  12 Noiembrie 2017, 17:20
Postat de bigd pe 12 Noiembrie 2017, 13:05

Dupa ce inveti sa scri/scrii (alege varianta corecta) poti sa *** nestingherit pe aici. Paste fericit! Sau era Craciun fericit?

Ce vezi incorect, la faptul ca oltenii își vor fii pe locul al 2 lea, așa cum bine a scris Doru Munteanu ?

Vezi toate comentariile (56)
Comentează