FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cheia succesului pentru FCSB: "Clubul va avea de câștigat dacă Dică o să aibă susținerea patronului"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 11:10

George Ogăraru, fost fundaș la Steaua, și-a manifestat susținerea față de Nicolae Dică, cel care va fi instalat în funcția de antrenor al echipei roș-albastre.

"Dacă va avea susținerea patronului și echipa va simți lucrul acesta, cu siguranță clubul va avea de câștigat.

Dacă jucătorii vor vedea în noul antrenor credibilitate că poate să-i ducă acolo unde și-au fixat obiectivul, cu siguranță vor merge pe mâna lui", a declarat Ogăraru, conform TV Dolce Sport.

Nicolae Dică și George Ogăraru au fost colegi la cea mai titrată echipă din fotbalul românesc în perioada 2004-2006.

Dică s-a înțeles deja cu Gigi Becali, urmând să o pregătească pe FCSB din sezonul viitor.

Nicolae Dică a antrenat-o pe SCM Pitești între 2015 și 2017, reușind să ajute echipa piteșteană să promoveze în liga secundă la finalul acestui sezon. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  01 Iunie 2017, 12:12

Curaj Dica si noroc , Becali este cu tine si va fi in continuare daca STEAUA joaca un fotbal placut ochiului , nu -ti fa griji si lasa lumea sa vorbeasca , noi te vrem , asta e cel mai important .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează