FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chemat de urgență la Palat! Becali l-a desființat pe Reghe într-o ședință-fulger, după ce tehnicianul Stelei i-a respins toate apelurile

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 00:00

Steaua stă pe un butoi de pulbere, iar atmosfera este una tensionată!

Sursele Gazetei au dezvăluit în exclusivitate mai multe episoade care-l au în prim-plan pe patronul echipei, Gigi Becali, dar și pe Laurenţiu Reghecampf. Finanţatorul a încercat în mai multe rânduri să ia legătura cu angajatul său, dar fără rezultat.

Chiar în ziua în care echipa s-a întors de la Timișoara și în care antrenorul a împlinit 41 de ani, tehnicianul a acceptat să se ducă la reședinţa patronului din Aleea Alexandru, unde a avut loc o ședinţă-fulger în care Gigi Becali i-a adus mai multe reproșuri.

Toate detaliile despre ședița-fulger de la Palat sunt în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print

”Soarele” începe să apună » Cifrele dezastruoase pentru Reghe față de primul mandat

Strategie pentru titlu » Cum vrea Craiova să se ferească de ”caracatița” Stelei

Își întâlnesc coșmarul » Steliștii, față în față cu singurul antrenor care îi domină în ultimii 5 ani

Abia a venit că își face bagajele! Dinamo vrea să dea afară un titular

Interviu spectaculos cu Alex Curtean » Fotbalistul lui Atyrau prefațează confruntarea cu Kazahstan

Un român în același vestiar cu Balotelli » Dezvăluiri spectaculoase despre revelația din Ligue 1

Cele mai tari ponturi din campionatul Angliei în pagina de pariuri

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
timm
timm  •  24 Septembrie 2016, 15:10
Postat de unico_biancorossi pe 24 Septembrie 2016, 13:30

e vina lui reghestrumpf ca asta i-a vandut toate valorile si l-a lasat cu ciurucuri si nonvalori ? antreneaza si joaca si el cu ce are, e un antrenor valoros, poate sa se dea becali cu capul de asfalt pana ii cad toate maselele, nu numai una, dar nu de antrenor duce lipsa echipa lui personala din mogosoaia, via pipera.

Tu te-ai uitat la concurenta? FCSB are cel mai bun lot, mult peste restul. Dar nu are antrenor. Si nici preparator fizic nu mai are. Si-au batut joc de el, de Neubert.

timm
timm  •  24 Septembrie 2016, 15:05
Postat de timm pe 24 Septembrie 2016, 15:00

Cu cine sa-l schimbe pe Regheblat? Cu un copil de 7 ani de la scoala sportiva si va avea rezultate mai bune chiar.

Rezultatele FCSBului au venit din munca lui Neubert, pentru ca echipa putea fugii si rezista foarte mult. Lotul oricum era cel mai bun din campionat. Acum Neubert nu mai e. Regheblat este foarte slab ca si antrenor. Anul trecut l-a batut Sumudica cu Astra cu o echipa neplatita si cu conditii rele. Dar pariorul e mult peste manelist.

timm
timm  •  24 Septembrie 2016, 15:00
Postat de observator_federal pe 24 Septembrie 2016, 10:59

Si cu cine sa-l schimbe Gigi pe Reghe? Si daca fotbalistii Prodancai vor fi destabilizati (ca in mandatele lui Radoi si Galca) jocul tot va suferi. Nici nu cred ca Gigi si-a mai construit variante de rezerva in ultima vreme, ca prea a mers bine afacerea cu vanzarile de jucatori iar in campionat FCSB a defilat (fara sa se intrebuinteze). Interesant, deruta extrema la Palat chiar inaintea meciului cu spaniolii...

Cu cine sa-l schimbe pe Regheblat? Cu un copil de 7 ani de la scoala sportiva si va avea rezultate mai bune chiar.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează