FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chiar a spus MM asta? Declarația prin care pune degetul pe rana fanilor steliști: "Fenomenul ultras, cu excepția dinamoviștilor, e pe cale de dispariție"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 19:21

Steaua a pierdut suportul fanilor din peluză, după conflictul cu MApN în urma căruia echipa patronată de Gigi Becali a pierdut dreptul de a utiliza sigla, iar împăcarea cu ultrasii pare tot mai improbabilă.

Mihai Stoica a comentat situația și este de părere că fenomenul ultras este pe cale de dispariție, dar susține că Steaua nu duce lipsă de suporteri, dovadă fiind numărul oamenilor prezenți în tribune la meciul cu Dinamo din play-off (1-1). 

Directorul sportiv al roș-albaștrilor consideră că singura echipă din România care mai beneficiază de suportul ultrasilor este Dinamo.

"Steaua a avut peste 40.000 de suporteri în tribune la meciul cu Dinamo. Nu a avut galerie, într-adevăr.

Fenomenul ultras, cu excepția suporterilor dinamoviști, e pe cale de dispariție. Bine, echipa suferă într-un fel, dar nu cred că o echipă poate să sufere atât de mult încât să nu mai poate face performanță fără să aibă suporteri ultras.

Ați văzut ultrași la Barcelona? Ați văzut ultrași la Real Madrid? Eu am fost la trei El Clasico și nu am văzut"

"Fenomenul ultras e în Polonia și nu știu echipe poloneze cu mari performanțe. La fel și în Croația sau în Serbia, care nu există în Europa. Asta e situația", a declarat MM la Digi Sport.

La meciul din play-off, steliștii au fost susținuți de aproximativ 40.000 de oameni, însă la semifinalele Cupei României asistența a scăzut la doar 20.000. Ambele partide au avut loc pe Arena Națională.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
paddy
paddy  •  27 Aprilie 2016, 12:19

Sper sa plece iar in 'vacanta'....ultrasii de la Jilava ii duc dorul....Cum poti spune ca ultrasi sunt doar in Polonia....Sebia..Croatia ? :)....Se pare ca MM vizioneaza un singur meci pe an... EL CLASICO :)...Eu i-as recomanda sa vada un Roma-Lazio sau PSG-OM....Ca sa nu mai vorbim de fractiunea dura a ultrasilor de la Real Madrid..

microbistul_2014
microbistul_2014  •  27 Aprilie 2016, 01:09
Postat de steaua_fara_nume pe 27 Aprilie 2016, 00:11

La meciul din play-off, steliștii au fost susținuți de aproximativ 40.000 de oameni, însă la semifinalele Cupei României asistența a scăzut la doar 20.000. Ambele partide au avut loc pe Arena Națională. ............MA SUNTETI NEBUNI ????? ati pus si dinamovistii din galerie sau alte sectoare ..tot la FCSB ???? la meciul din cupa au fost 20 000 de oameni .... 8 000 au fost numai galeria lui dinamo ..... plus alti simpatizanti cu dinamo care se aflau in alte sectoare ...

Totusi, in 2014 cand se disputau meciurile Steaua 5-2 dinamo si Steaua 3-0 dinamo, stelistii au avut destui suporteri in tribune.

andy56
andy56  •  27 Aprilie 2016, 00:20
Postat de manty_one pe 26 Aprilie 2016, 21:38

ba ati uitat cand ati avut etapa de etapa si 100-200-300 de fani in tribune?Cu toate problemele pe care le au Steaua tot aduna mai multi fani decat voi, si nu ma refer la galerii,aici...sincer sunt nevoit sa recunosc,voi sunteti primii!!

te chinui degeaba sa le explici suporterilor de rezultat cum sta treaba in orezarie......TALK SENSE TO A FOOL AND HE CALLS YOU FOOLISH......Q.E.D. iar mimisor, traieste din amintiri, cred *** si-au spus cuvantul.....nu degeaba e banner-ul ala de la returul cu Dinamo in care i se explica faptul ca 2,3 carti nu sterg urmele de ......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează