FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 2-2

Chipciu iese la atac după ratarea calificării în finală: "Dacă se juca 11 la 11 o băteam la scor pe Dinamo"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:09

Marcator al unui gol contra lui Dinamo, Alex Chipciu se ia și el de arbitrul Cristi Balaj după 2-2 cu marea rivală.

Fotbalistul Stelei nu uită nici de contestatari și explică de ce a venit să vorbească după acest meci. 

"Mister nu a mai venit în vestiar pentru că era supărat. E o atmosferă tristă pentru că nu ne-am calificat. Vreau să fiu realist, cred că în 11 oameni o băteam la scor pe Dinamo.

Nu vreau să comentez deciziile, pentru că mereu cu domnul Balaj am pierdut. Am avut numai ghinioane sezonul ăsta. Balaj a stricat meciul. S-a văzut că era o diferență uriașă între cele două echipe.

Azi am fost lipsiți de șansă. N-am vrut să vin la interviu, dar am fost obligat să vin. N-am vrut să vin pentru că am vorbit destul. Nu voiam să se interpreteze că am dat un gol și acum am venit să vorbesc că vezi Doamne ce aș fi făcut eu", a zis Chipciu la Digi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  21 Aprilie 2016, 20:45

cHIRCIULE SI DACA JUCATI 12 SAU 13 SI NU NE BATEATI MA PENIBILULE , AROGANTA TA SE TRANSFORMA IN FRUSTRAREA VOASTRA CU SCUZE DE GENUL CA VA FURAT BALAJ . REZULTATELE DIN SEZONUL ASTA ARATA CA ATI FOST UN MARE ZERO IN MECIURILE CU DINAMO. ASA CA *** LUI JIJI SI FATE MIC CA TE FACI DE RAS ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

916544518413477
Radu Mihalache  •  21 Aprilie 2016, 20:29

Tipic stelist: aroganta maxima. Nu joaca nimic , dar sufera de teoria conspiratiei. Reghe e zero ca antrenor, ca om , tot pe acolo, se crede "The Special One " si el si MM . Asa si jucatorii, ca ce pot invata de la Sfanta Treime a FCSB , Jiji, MM sau Reghe? Ma bucur ca le-a scos Astra fotbalul din cap si as vrea sa-l vad pe Reghe cum isi ia jucariile di pleaca cu codita-ntre craci, asa cum sm prevazut inca de la ultima sa descalecare la FCSB

ralffy_mr
ralffy_mr  •  21 Aprilie 2016, 15:31

Mentalitatea unui grup de indivizi. .. vs cea a unei echipe.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează