FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Chiricheș, la un pas de Dinamo » Toate detaliile de la negocierile dintre cluburi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2017 12:59

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a fost audiat astăzi la Curtea de Apel în cazul dezafilierii Universității Craiova.

Borcea a dezvăluit că în 2011, Chiricheș putea ajunge la Dinamo, în contul unei datorii pe care Pandurii o avea la formația alb-roșie. Ulterior, clubul gorjean a plătit 450.000 de euro către "câini", iar Chiricheș a rămas la Pandurii.

"Aveam un litigiu cu Pandurii în care Dinamo câștigase la ambele Comisii, ca urmare a transferului lui Ilie Iordache. Pandurii s-a adresat instanțelor civile. Atunci am întrebat dacă este legal, știind că UEFA spune că nu trebuie să te adresezi instanțelor civile.

După ședința Comitetului Executiv din 8 iulie, după ce președintele Sandu aprobase emiterea unor adrese către Pandurii și Craiova m-a contactat Condescu ca să găsim o soluție. A spus că nu are bani și să nu ajungă la excludere și dacă doresc vreun jucător.

În urma discuțiilor, am fost de acord să închei amiabil. Înțelegerea a fost să mi-l dea pe Chiricheș în contul sumei de 450.000 si 20% dintr-un transfer. Până la urmă, nu s-a mai concretizat, deoarece Pandurii a virat banii către Dinamo și a stins litigiul", a spus Borcea la audieri.

Ulterior, Chiricheș a ajuns la Steaua în ianuarie 2012 pentru 1,3 milioane de euro. După aceea s-a transferat la Tottenham, la 9,5 milioane de euro, iar acum este la Napoli.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
robert1205
robert1205  •  08 Martie 2017, 22:24

Chiricheș a ajuns la Steaua în ianuarie 2012 pentru ca asa a vrut BORCEA. Chiricheș a stat 3 zile la Dinamo pana cand era sa semneze, dar Borcea a scris pe contract mai putin 500 eur / luna si directionat catre Steaua. NASUL si FINUL stiu DE CE ?!? PINTILI era bonus tot pentru Dinamo. (Veneau la pachet la Dinamo)

blatistu49
blatistu49  •  08 Martie 2017, 19:34

La JUVENTUSFULGERU BRAGADIRUsa u la CHIAJNA va fi in scurt timp

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  08 Martie 2017, 18:57

:) HAI CU SICK..YOU MAKES US PU KE..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează