FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Christoph Daum a încercat să-l ajute pe Șumudică să revină pe bancă! Dezvăluirile selecționerului: "Nu am să înțeleg de ce nu l-au suspendat atunci"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 15:46

Christoph Daum a încercat să-l ajute pe Marius Șumudică să-și reducă pedeapsa primită din cauza pariurilor. În zadar însă, răspunsul primit de selecționer din partea oficialilor FRF a fost tranșant. 

"Sunt aici ajut cu ce pot. Inclusiv pe antrenorii din Liga I, sunt deschis. E păcat Şumudică trebuie stea în tribună şi nu pe bancă, absenţa lui Şumudică e un handicap pentru Astra. M- bucura dacă l- putea ajuta pe Şumudică -şi reducă sancţiunea.

Sincer, acum e prea târziu. Nu am înţeles de ce nu a fost suspendat din iunie. Am întrebat la FRF, am încercat -l ajut fie din nou alături de echipă. El a construit echipa şi e foarte importat ţină echipa unită.

E un mare dezavantaj atât pentru el, cât şi pentru echipă. Am vorbit cu el despre cazul lui, în calitate de coleg am încercat -l ajut. Am discutat la FRF dacă e vreo posibilitate fie redusă suspendarea, dar mi s-a spus s-a făcut asta deja şi i-a fost aplicată sancţiunea minimă. Îmi pare rău nu am putut fac mai mult!", a spus Daum pentru PRO TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 Iulie 2016, 02:26
Postat de dl.axinte pe 30 Iulie 2016, 18:14

... daum nu are ce discuta cu un personaj de teapa lui sumudica... ala la doua cuvinte spune " sa moara mama " si " bah ej ***" ...

asa e

830691193633096
Petre Ioan Cretu  •  30 Iulie 2016, 20:07

De ce nu l-a suspendat cand trebuia? Simplu, FRF antamase titlu Astrei. Nu prea stie Daum in ce s-a bagat.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  30 Iulie 2016, 18:21

ninel e de teapa oamenilor care sunt prieteni cu gheorghe raducanu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează