FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA INSOLVENTELOR

Cifre halucinante » Dinamo și Rapid au economisit o sumă uriașă prin intrarea în insolvență! Statul, principalul păgubit!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2015 01:00

Dinamo, Rapid, Oțelul, CFR, U Cluj, Petrolul și FC Brașov sînt echipele din Liga 1 intrate în insolvență.

Astra ar putea completa lista, după ce o firmă de impresariat a solicitat deja începerea procedurii de insolvență pentru clubul din Giurgiu.

Gazeta Sporturilor prezintă în ediția tipărită de astăzi situația la zi a celor 7 echipe cu probleme. Dinamo și Rapid au economisit o sumă uriașă o dată cu intrarea în insolvență, iar principalul păgubit este statul român!

52 milioane €e datoria comună de care au scăpat cele două formații bucureștene grație reorganizării!

În numărul de astăzi, Gazeta îți prezintă, detaliat, subiectul. La cît se ridică datoria totală cumulată a celor 7 cluburi la momentul solicitării procedurii de intrare în insolvență și cît ar putea să recupereze statul român. Poți răsfoi Gazeta online, pe platforma digitală, aici!

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Un președinte de club din Liga 1 s-a baricadat în saună de furia adversarilor, după ce n-a respectat o înțelegere de blat » Același președinte a făcut și denunțuri! :D

✓Miza specială pentru roș-albaștri la meciul cu Petrolul » Vor să-i dea lovitura lui Dinamo! 

✓ Trei internaționali povestesc cum un antrenor le-a pus din greșeală imagini porno la o ședință video!

✓GSP publică azi o imagine rară cu arena din Ghencea, la 41 de ani de la inaugurare. Din sezonul viitor, steliștii nu vor mai călca pe acest stadion

✓Povestea lui Serafim Todorov, ultimul om care l-a învins în ring pe Maywheather: "Regret că l-am bătut". 

✓Surpriză în echipa etapei! Cum arată echipa petardelor

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
bogat
bogat  •  10 Aprilie 2015, 18:07

cifre fabuloase si e drept ca cele doua cluburi erau datoare la stat cu sume mari. dar in realitate, mare parte din aceste sume sunt penalitati aplicate la neplata obligatiilor la stat si cumulate in decursul anilor. De ex sumele initiale datorate la stat nu erau departe de cele ce vor fi platite de Dinamo dupa acordurile din perioada insolventei. Iar pentru stat, si asta in orice tara, e de dorit sa recupereze cat se poate din datoriile unei companii insolvente si sa lase entitatea sa functioneze in continuare pentru ca astfel aduce profit indirect prin creare de locuri de munca, taxe viitoare etc. Asa se intampla peste tot, de ex in Italia cu concernul PARMALAT. Nu mai spun de datoriile uriase ale fostelor si actualelor companii de stat. Iar statul e vinovat pentru ca a lasat sa se acumuleze aceste datorii. Statul si cluburile insolvente sunt deopotriva vinovate pentru ca nu au actionat in justitie fostele actionariate care s-au dovedit a fi vinovate de afaceri la negru. Nu e normal sa desfiintezi o firma ce ar merge bine daca nu ar fi fost capusata de un actionariat murdar. Nu e normal sa nu incerci sa recuperezi paguba de la actionariatul condamnat in justitie tocami pentru pagubirea cluburilor pe care le-au administrat.

stelistul1
stelistul1  •  09 Aprilie 2015, 15:11

Adica au economisit prin furt. Normal este ca atunci cand societatea iese din protective sa-si plateasca toate datoriile reetante.

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  09 Aprilie 2015, 13:28
Postat de ragnarl pe 09 Aprilie 2015, 13:18

Numai frustrati pe aici , nu-l plac pe *** insa el este asigurat din punct de vedere politic asa ca toti latrati degeaba sa auzim numai de bine dupa ce iesim din insolventa si pentru stelisti atentie gigi e liber da bani la palat pentru un *** eventual se urca pe masina si stropeste cu sampanie ,sunt si la voi destule bube care nu se arata multimii asa ca mai usor cu astfel de comentarii.

Ca sa nu ne mai ofticam noi, posteaza tu exemple de cinci cluburi in insolventa din vestul Europei netrogradate de federatia nationala! Si linkul cu sursa informatiei.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează