FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cifre șocante la Dinamo » De ce a apărut în acte un profit de 11 milioane de euro în 2015

FOTO: Read Krishan
FOTO: Read Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 12:41

Ministerul Finanţelor a publicat datele financiare ale tuturor societăţilor pentru anul 2015, iar Gazeta Sporturilor a făcut o radiografie completă pentru toate cele 14 cluburi care au fost în Liga 1 în sezonul precedent.

Datele financiare publicate de Ministerul Finanțelor nu sunt relevante în cazul lui Dinamo, iar cifrele sunt aproape şocante: venituri în jur de 18 milioane de euro şi profit de aproape 11 milioane de euro. Nu sunt însă ca o consecinţă firească a vreunui exerciţiu financiar real.

Clubul din Ștefan cel Mare a ieșit din insolvență în septembrie 2015 și rezultatele din raportare au fost influențate de procedura pe care a urmat-o.

"Ca urmare a insolvenței, Dinamo a scăpat de plata unor datorii. Și aceste datorii tăiate trebuie înregistrate în contabilitate ca venituri, potrivit Codului Fiscal. De aici provine rezultatul financiar cu profitul uriaș. Un profit pentru care clubul plătește impozit 16 la sută, așa cum impune legea. Am consultat mai mulți experți și ni s-a confirmat că aceasta e soluția cea mai curată. Trebuie să plătim peste 1,7 milioane de euro"un oficial al clubului.

Citeşte analiza completă în Gazeta de azi, din zori la chioşcuri, şi acum pe platforma Gazeta Digitală: cum arată pierderile formaţiilor din România în 2015 şi care sunt datoriile totale ale celor 14 formaţii din Liga 1.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ EXCLUSIV Totul despre negocierile pentru Puljici! Dinamo a făcut o nouă ofertă

√ INTERVIU EXCLUSIV cu Ladislau Boloni! De ce nu e mulţumit cu ce a realizat în carieră

√ Mergeţi pe mâna noastră! Ultimele amicale înainte de EURO 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
riccardo1966
riccardo1966  •  04 Iunie 2016, 21:30
Postat de hvlada pe 04 Iunie 2016, 19:23

Draga redactie de stiri solicit sa faceti mai multe stiri despre Dinamo Bucuresti ... Par a fi cam putine, faceti si voi un efort de a ne tine la curent cu tot ce se intampla .. Intru in fiecare zi si vad cam aceleasi cuprinsuri doar ca titlurile difera ... multumesc pt intelegere.. O zi buna sa aveti !!!

si ... cam ce-ai vrea sa scrie despre ... descultii tai !? sper sa nu auzim de ei ,pana la toamna (macar...)

zecs93
zecs93  •  04 Iunie 2016, 19:31
Postat de randoom_._ pe 04 Iunie 2016, 15:12

***. bai,daca *** mai intra inca o data in insolventa in urmatori 5 ani,intra direct in faliment. auzi la el,nu intri in insolventa cand ai chef. pai daca ai datorii,intri direct in faliment.

pai idiotu de dostoevski care esti, eu ce am zis ??? nu mai poti cere alta insolventa timp de 5 ani, ori falimentu ori plata !!! Acum intelegi gascane ?? Si da, in insolventa nu intri cand vrea rand000m ca asa i s-a pus lui pata !!! *** !!! Voi puteti intra in insolventa ca nu ati apelat la ea pana acum niciodata, noi da deci noi 5 ani avem interzis la insolventa dar voi puteti sa intrati si asta se va intampla daca jiji rateaza grupele ucl :)) stai sa vezi !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hvlada
hvlada  •  04 Iunie 2016, 19:23

Draga redactie de stiri solicit sa faceti mai multe stiri despre Dinamo Bucuresti ... Par a fi cam putine, faceti si voi un efort de a ne tine la curent cu tot ce se intampla .. Intru in fiecare zi si vad cam aceleasi cuprinsuri doar ca titlurile difera ... multumesc pt intelegere.. O zi buna sa aveti !!!

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close