FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, VINERI, 20:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

”Cîinii”, atacaţi din interior: ”Unde e acel «nou Dinamo»? Nu joacă nimic, mi-a fost ruşine la Mioveni”

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 19:55

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!

Dănuţ Lupu, fostul jucător al lui Dinamo, i-a criticat dur pe actualii conducători ai formaţiei din ”Ştefan cel Mare”, chiar înaintea derby-ului cu Steaua, programat vineri, de la ora 20:30, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.
”Nu înţeleg de ce laudă toată lumea această echipă, care se chinuie cu Mioveniul. Are doi-trei jucători şi atât, pe care dacă-i mai vinde în iarnă, ce se va întîmpla? Unde e acel «nou Dinamo»? Cine credeţi că vine antrenor la Dinamo la ora asta, chiar dacă Stoican pierde cu Steaua?

Eu nu înţeleg ce tot spune conducerea, că facem aia, aia, dar şefii vînd jucători iarna, vara, mereu. Dacă le-aş da speranţe fanilor dinamovişti în meciul cu Steaua, ar însemna să mă mint pe mine. Steaua va bate cu 3-1”, a conchis Lupu, într-o intervenţie la Look TV.

Lupu nu l-a menajat nici pe Flavius Stoican: ”Nu pot să-l judec, dar nu cred că e singurul care ia hotărîri acolo. El îşi face treaba cît poate, cu ce jucători are, dar atît. Mulţi spun că a făcut maximum cu resursele pe care le are, dar ce înseamnă acest maximum? Dinamo nu are un lot mai bun ca Botoşaniul sau Tîrgu Mureşul. Botoşaniul cel puţin joacă ceva, Dinamo nu joacă nimic, mi-a fost ruşine la meciul cu Mioveni!”.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 09:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

n-avem ce discuta. au ratat minim 10 ocazii din care puteau marca. lipsa de concentrare, prezenta si in alte meciuri. sa speram ca nu vor rata la fel si cu steaua.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Octombrie 2014, 09:16
Postat de reddogsv pe 31 Octombrie 2014, 08:09

1.Nu il apar pe Stoican. Dimpotriva 2.De când Lupu e ,,din interior''? 3. De când nu mai activeaza Lupu in fotbal si in aceste conditii ce valore au opiniile sale? 5. Daca nu ii plac meciurile lui Dinamo are optiunea de a schimba canalul! Sanatate!

..))

valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  31 Octombrie 2014, 09:13

Daca nu era Dănuț Lupu ci doar omerta securista , opinia publica nu afla niciodată ca securiștii au încercat sa pătrundă prin HOȚIE SECURISTA în grupele in grupele Champions League prin dopaj în meciul cu Polonia Varșovia s-au dopat toți în vestiar cu perfuzii în vene: DANUT LUPU: „Le-a venit lor ideea să ne ajute să facem meciul vieţii. Au stat jucătorii cu perfuzii câte o oră sau două. Erau toţi întinşi, zici că erau la spital. Nu a spus-o nimeni, dar o spun eu. De acolo e posibil să i se fi tras şi lui Hîldan!”

Vezi toate comentariile (62)
Comentează