FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" pregătesc un transfer surpriză » El e puştiul pe care îl vrea Dinamo

Foto gazetasv.ro
Foto gazetasv.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 17:15

Dinamo a început deja pregătirile pentru retur şi e gata să perfecteze un prim transfer în această iarnă.
”Cîinii” au pus ochii pe unul dintre cei mai promiţători puşti din eşalonul secund. Este vorba de Adrian Cerlincă, mijlocaşul dreapta al celor de la Rapid Suceava. La numai 19 ani, acesta a bifat deja 44 de meciuri în L2 în tricoul sucevenilor, pentru care a reuşit să marcheze în două rînduri.

Cerlincă face parte din naţionala U19 a României şi a participat la trialul organizat de Mihai Teja pentru naţionala U21.

125.000 de euro este cota mijlocaşului, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:46
Postat de radumare. pe 15 Decembrie 2014, 21:46

asta da lovitura ... va fi un rotariu II si va fi vandut pe zeci de bulioane ...

vezi mai jos si plimba ursul... doare ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:45

yessssssssssssssssss ! planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 02:50
Postat de zecs93 pe 15 Decembrie 2014, 17:22

Eu stiam de alt tanar pe nume Octavian Popescu care a jucat la Timisoara si a fost votat de toti cel mai bun jucator din liga 2, e bine ca luam tineri pentru a face accea echipa pe care a facuto si nea Mircea Lucescu, va reamintesc ca Dinamo in perioada de glorie, cel mai tanar era de 18-19 ani iar cel mai batran de vreo 23 de ani deci..... sa speram, acum ca a venit si Teja speram si la Stanciu si sa facem accea echipa care a fost odata !!! FORZZZA DINAMOOOO ALEEEE, CAINII MEI TRB SA LUAM CU ATARE STADIONU IN RETUR, HAI DINAMOOOO !!!

ovidiu popescu, poate.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează