FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Cîinii” şi-au întărit defensiva cu Hatem Abd Elhamed: ”Ştiam de Dinamo de la Toto Tamuz”

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 21:27

Al doilea transfer al roş-albilor, fundaşul dreapta israelian Hatem Abd Elhamed, vrea să cîştige trofee cu ”cîinii”

Roş-albii au semnat ieri cu al doilea fotbalist adus în acest mercato, este vorba de fundaşul dreapta Hatem Abd Elhamed, venit pentru 6 luni de la Ashdod, locul 6 în prima divizie din Israel. Dacă va da randament, va continua şi din campionatul viitor.

"Sînt foarte mulţumit de această mutare, sper să fie bine şi pentru club, şi pentru mine. Îmi doresc să cuceresc trofee cu Dinamo, cît mai curînd. Am auzit de noua mea formaţie de la Toto Tamuz, atacantul Petrolului, a vorbit frumos. Am aflat că Dinamo este una dintre cele două echipe mari ale României, alături de Steaua", a comentat Elhamed.

Apărătorul de 1,88 de metri este recomandat ca un jucător de forţă.

"Elhamed speră să ajute Dinamo şi este foarte fericit că a ajuns în Ştefan cel Mare. Noi toţi ni l-am dorit la echipă pentru că este un fotbalist polivalent"
Daniel Stanciu, manager general Dinamo

2 jucători ai roş-albilor mai pot evolua ca fundaş dreapta, din actualul lot, Fai şi Bărboianu

"Cupa Ligii şi locul 2 în campionat"
Roş-albii au planuri mari. Noul antrenor, Mihai Teja, a demarat pregătirile alături de formaţie, a făcut cunoştinţă cu jucătorii, iar mesajul său a fost unul clar. A dezvăluit Ionel Dănciulescu, managerul sportiv: "Am participat la antrenament, iar Mister a trasat două obiective: cîştigarea Cupei Ligii şi locul secund în campionat". Dinamo e pe locul 8, la 8 puncte de poziţia secundă, ocupată de CFR.

Conflict în vestiar
Andrei Cordoş se poate despărţi în orice moment de Dinamo, Daniel Stanciu detaliind: "A fost o situaţie specială, are o clauză prin care i se poate renegocia contractul. Dacă îşi va găsi vreo echipă, nu îi punem vreo piedică în transfer. Dacă nu, va ramîne jucătorul nostru". Cordoş a reacţionat ieri pentru GSP.ro: "E adevărat că la pauza meciului cu Astra am spus că atît se poate astăzi, dar contextul era altul, încercam să aplanez un conflict între doi colegi care erau la un pas să se ia la bătaie. În rest, sînt multe declaraţii ale unora ce se dau dinamovişti. Dacă nu eram învingător, nu mă impuneam atît de rapid la Dinamo".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2015, 00:19
Postat de vladimir1312 pe 10 Ianuarie 2015, 11:31

au intrat iar ol|igofrenii pe pagina lui Dinamo ! :)) Mu.riti ca faceti umbra pamantului degeaba.

..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2015, 00:18

m-am saturat deja sa tot rectific : este el hamed nu elhamed. este fundas stanga de predilectie, uneori joaca pe dreapta. de multe ori joaca si mijlocas de banda, este tehnic si rapid, desi este destuld e inalt. nu am vazut cum sta cu detenta, exista un singur link video cu el, dar nu prea erau faze de saritura la cap.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Ianuarie 2015, 00:16

Wellcome to Dinamo Bucharest, Hatem !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close