FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" și-au prezentat cea mai recentă achiziție » Ce planuri are la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 18:47

Gezim Shalaj, cel mai recent transfer al lui Dinamo, a fost prezentat azi și a vorbit despre planurile pe care le are.

" Dinamo mi-a făcut o ofertă bun și știam că este o echipă mare, cu tradiție. A fost o oportunitate pentru mine. Am mai avut discuții cu alte echipe, dar oferta de la Dinamo a fost cea mai potrivită.

Echipa a început foarte bine acest sezon, dar este prea devreme pentru a vorbi despre cîștigarea campionatului. Cred că avem șanse să cîștigăm măcar un trofeu.

Am doar o săptămînă de antrenament. Nu am mai jucat un meci oficial de multă vreme. Eu pot juca atît ca mijlocaș stînga, cît și ca mijlocaș dreapta", a spus Shalaj potrivit DigiSport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2015, 08:56

bun venit la Fc Dinamo 1948, Gezim ! Mult succes. sa te antrenezi bine si sa joci si mai bine decat la antrenamente.)) castiga fanii si vei avea sansa de a face o cariera frumoasa la 1.das Erste Dinamo. Forza Biancorossi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează