FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Cine a comis-o? » După calculele Stelei, Petrolul riscă să piardă la "masa verde" cu Braşov :O. UPDATE Începe circul: contestaţie oficială!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 23:01

A fost Sînmărtean lăsat degeaba în afara lotului la meciul cu Rapid sau ploieştenii s-au hazardat cînd l-au titularizat în această seară, la Braşov, pe portarul Pecanha?


UPDATE ora 23:00
"Da e adevărat, am contestat dreptul de joc al lui Pecanha, dar, conform articolului 23 din ROAF, nici nu trebuia s-o facem, organele competente se sesizează din oficiu.

Se pun etapele de suspendare doar în campionat şi în Cupa României, nu şi Cupa Ligii. Comisiile FRF şi LPF vor analiza aşa cum trebuie, sînt convins", a declarat preşedintele Braşovului, Constantin Zotta, la DolceSport.

UPDATE ora 22:25 / Oficialii Braşovului s-au sesizat şi au făcut o contestaţie la pauză în privinţa dreptului de joc al lui Pecanha!

________________

Două decizii luate la 24 de ore distanţă de două cluburi din Liga 1 creează confuzie şi, posibil, un caz care ar putea ajunge pe masa Comisiei de Disciplină.

Ploieştenii au riscat în această seară şi l-au titularizat pe brazilianul Pecanha, însă portarul se afla în aceeaşi situaţie a cartonaşelor cu stelistul Sînmărtean, fotbalist pe care Steaua nu s-a bazat ieri pentru că s-a temut să nu piardă cu Rapid la " masa verde".

Suspendat două jocuri pentru eliminarea din finala Cupei, Sînmărtean a "stat" în Supercupă şi în Cupa Ligii, dar în regulamentul disciplinar competiţia care a debutat înaintea acestui sezon nu figurează pe lista întrecerilor oficiale. Şefii Stelei au ţinut cont şi au considerat că mijlocaşul se află în stare de suspendare cu Rapid.

627954-untitled.jpg

Pecanha a primit o suspendare de două jocuri după "roşul" primit în penultima etapă a sezonului trecut, contra Stelei. A ispăşit o etapă în ultimul joc din campionat, cu Corona Braşov, şi n-a fost folosit nici în optimile Cupei Ligii. Alegînd să-l joace în această seară, petroliştii au calculat cu totul altfel decît steliştii, considerînd şi meciul din Cupa Ligii unul oficial.

Răzvan Lucescu, pe 16 iulie:
"Mă mai gîndesc dacă la Braşov, unde Pecanha va fi suspendat, va apăra Cobrea sau Bolboaşă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (134)
lebateauivre
lebateauivre  •  28 Iulie 2014, 19:53

nu conteaza metodele prin care steaua castiga campionatul

audi66
audi66  •  28 Iulie 2014, 15:10

Zotta, o mai tii minte p'aia: "zotta, zotta, s-o f***m pe m**a!"? Ia cu paine, sa nu ti se aplece: "La ultima Adunare Generală înaintea începerii sezonului, s-au stabilit următoarele: 1) cartonaşele roşii sunt contabilizate pentru toate competiţiile, iar suspendarea se aplică în toate partidele din întrecerile interne (Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii şi Supercupa României) 2) cartonaşele galbene sunt adunate pe fiecare competiţie în parte, iar suspendarea se aplică în consecinţă".

kronstadt
kronstadt  •  28 Iulie 2014, 14:20

ZOTAAAA ...esti o mizerie!!!! plateste jucatorii si lasa-i sa joace fotbal!Aici nu e Rapid.......am retrogradat sportiv...trebuia sa fim in B ......am pierdut meciul cu Petrolul ...trebuie sa ramana scorul de pe teren . Ftv'n gat cu comisiile voastre......asta numai fotbal nu mai este

Vezi toate comentariile (134)
Comentează