FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine e ”atacantul scump” promis de Gigi Becali? 7 soluții pentru a rezolva problema din ofensiva Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 14:51

Steaua e aproape de un acord cu Tahar, mijlocașul de la Gaz Metan urmînd a fi cel de-al cincilea jucător transferat de campioana României în această vară. ”Roș-albaștrii” mai au nevoie însă de un atacant și de un portar.

Gigi Becali a promis însă că îi va aduce lui Mirel Rădoi un jucător valoros: ”Mai luăm și un atacant scump, nu-mi las finul să dea chix la Steaua”. În acest moment există 7 variante luate în calcul de campioana României pentru atacantul care trebuie să ducă echipa în grupele Champions League.

  • Raul Rusescu (26 de ani, FC Sevilla)

”Pufulete” are șanse infime să rămînă la Sevilla. Spaniolii îi caută deja echipă și ar dori să îl împrumute în Spania sau Portugalia. La fel ca în sezonul trecut, Steaua ar putea fi nevoită să aștepte pînă în ultimele zile ale perioadei de transferuri pentru a-l împrumuta, iar Rusescu ar putea să rateze play-off-ul Ligii Campionilor.

  • Claudiu Keșeru (28 de ani, Al Gharafa)

Gigi Becali e gata să renunțe la 500.000 de euro din suma de 2,3 milioane pe care arabii încă trebuie s-o plătească pentru transferul lui Keșeru. Totul pentru ca atacantul să revină pentru un sezon înapoi în Ghencea.

  • Toto Tamuz (27 de ani, Petrolul)

”Roș-albaștrii” au oferit 250.000 de euro Petrolului, însă pretențiile lui Tamuz au fost considerate exagerate. Transferul s-ar putea finaliza însă. Atacantul e în ultimul an de contract și ar dori să părăsească echipă.

  • Mihai Roman (23 de ani, Pandurii)

Vîrful gorjenilor are o clauză de reziliere de 700.000 de euro, dar suma este considerată prea mare de către Gigi Becali. Gorjenii ar fi tentați să reducă din pretenții, mai ales că echipa nu a făcut multe achiziții, antrenorul Edi Iordănescu avînd în acest moment 16 jucători în cantonament.

  • Florin Andone (22 de ani, Cordoba)

Internaționalul român își dorește un transfer pentru a rămîne în prima ligă. Chiar dacă varianta principală rămîne La Liga, Andone a mărturisit că ia în calcul un transfer la Steaua pentru a putea juca în grupele Ligii Campionilor. Cordoba ar trebui însă să accepte varianta unui împrumut.

  • Gregory Tade (28 de ani, CFR Cluj)

”Feroviarii” speră să obțină un milion de euro pe golgeterul Ligii 1, mai mult decît a plătit pe toate transferurile făcute în această vară. În plus, vîrful cere un salariu peste cel al lui Chipciu, cel mai bine plătit stelist cu 360.000 de euro pe an.

  • Hamza Younes (29 de ani, Ludogoreț)

Tunisianul regretă decizia luată anul trecut, cînd a ales să semneze cu Ludogoreț, în loc să aleagă oferta Stelei. Hamza nu s-a impus la campioana Bulgariei, iar în urmă cu cîteva săptămîni a lăsat să se înțeleagă că ar accepta un transfer în Ghencea în condițiile lui Becali: salariu de 10.000 de euro pe lună.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Iunie 2015, 22:34
Postat de guyencea pe 29 Iunie 2015, 22:09

***

TOATA DESCRIEREA E FACUTA PT DINAMO CAMPIOANA BLATURILOR,HOTII ROMANIEI SI RUSINEA EUROPEI

guyencea
guyencea  •  29 Iunie 2015, 22:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benaflek
benaflek  •  29 Iunie 2015, 21:16

fereasca sfantul de o gaura neagra in punga lui gigi.daca are lovele ne doare acolo unde soarele nu ajunge niciodata

Vezi toate comentariile (26)
Comentează