FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Cine e jucătorul din Liga 1 pe care Șumudică îl ridică în slăvi: "Cu tot respectul pentru Gigi, dar Dennis Man e 3 clase sub el"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 09:26

Marius Șumudică a vorbit despre posibilitatea transferului lui Dennis Man în străinătate și l-a comparat cu fostul său elev, Alexandru Ioniță.

"Cu tot respectul pentru Man şi cu tot respectul pentru Gigi, în acest moment Man nu poate face 14 milioane de euro nici dacă are trei picioare. 14 milioane sunt 14 milioane. E bugetul unui club de Liga 1 pe trei ani de zile. Cred că este enorm în momentul de faţă. Are calităţi, dar nici nu l-am urmărit foarte mult.

Dacă va ajunge la valoarea asta, bravo lui. Felicitări lui Gigi şi antrenorului. Hai să dăm un tur prin Europa să vedem ce jucători s-au transferat pe 14 milioane de euro. Ne îmbolnăvim.

În momentul de față, ca experiență de joc, ca realizări, e sub Ioniță cu 3 clase. Pe amândoi i-a ajutat regula U21, dar din ce am văzut asta e diferența. Cred că mă pricep destul de bine la fotbal", a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi SF sau ofertă-bombă? "MM mi-a zis că ne dau 14 milioane de euro pe el. Voi nu o să credeți, dar o să vă arăt"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  11 Ianuarie 2018, 14:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Ianuarie 2018, 12:24
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 11 Ianuarie 2018, 11:18

Dar totul este foarte clar. De mult timp. Daca un fotbalist sau antrenor este al lui becali (litere mai mici nu am) acela este cel mai cel. Restul poate sa dispara. De ce ne mai complicam atat?

Mai degraba, cine nu-i al lui Becali este cel mai cel mai. Intreaba-l pe poazonel, ca te lamureste el, ce ne mai complicam atat?

poison
poison  •  11 Ianuarie 2018, 11:41

BarbaruI Gigi Bulau urla cat il tinea pieptul, eram impotriva cand regulii jucatorilor U21, iar pe Man il ridiculiza, nu il lasa sa joace ca sa nu mai plateasca cativa banuti catre UTA.. Abia dupa ce l-a informat cineva ca jucatorii tineri se vand mai scum, abia atunci a inceput *** sa cumpere tineri, sa ii laude etc etc. Mare prost mai e acest Becali, iar slujitorii sai Valahu Milne Iosif sunt si mai prosti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează